'Licem prema zidu'

Pogledajte snimku maltretiranja civila u Ukrajini!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Ukrajina
13.04.2014.
u 10:51
- Licem prema zidu - glasila je naredba uhvaćenom civilu od strane naoružanog muškarca. Drugi muškarac je kazao ženi da će civila pustiti kada dobiju takvu naredbu.
Pogledaj originalni članak

Atmosfera straha zavladala je ukrajinskim gradom Slavianskom nakon što je ukrajinska Vlada pokrenula antiterorističku akciju kako bi oslobodila svoje zgrade od proruskih prosvjednika.

Reuters je objavio snimku koja se pojavila na internetu, a na kojoj se vidi kako naoružani muškarci maltretiraju civila za kojeg sumnjaju da je provokator. Na snimci se vidi kako su muškarca primili za vrat i gurnuli ga uza zid. Jedna od lokalnih žena im govori da ostave muškarca na miru i da je novinar, no niti to ih nije nagnalo na puštanje civila.

- Licem prema zidu - glasila je naredba uhvaćenom civilu od strane naoružanog muškarca. Drugi muškarac je kazao ženi da će civila pustiti kada dobiju takvu naredbu.

>>Tri osobe ozlijeđene u pucnjavi! Ukrajinska vojska pokušava vratiti Slavinask

>>Proruske snage zauzele još dvije zgrade vlade. Drže taoce!

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

DU
Deleted user
11:13 13.04.2014.

Ovo je čista repriza onoga što se događalo u okupirnim dijelovima Hrvatske negdje u Svibnju - Lipnju 91. Čini mi se da će i nastavak biti isti , ali i kraj.

KI
Kissinger
11:05 13.04.2014.

nebu dobro prošlo,osjećam zdapirije.

CA
cro army
12:16 13.04.2014.

Imamo sliku i priliku iz Vukovara policajac branitelja unistio do invalidnosti i danas se nalazi u bolnici !!!