objavili na Facebooku

Pogledajte što je ovaj muškarac napravio nakon što je ugledao psa u automobilu na parkingu

Foto: Facebook
Pogledajte što je ovaj muškarac napravio nakon što je ugledao psa u automobilu na parkingu
15.12.2015.
u 14:48
Muškarac je video snimku spašavanja psa koju je snimila njegova partnerica, objavio na svom Facebook profilu, nakon čega je uslijedilo mnoštvo komentara
Pogledaj originalni članak

Nažalost, nije rijetkost naići na ovakve situacije kada nemarni vlasnici kućnih ljubimaca ostave pse zatvorene u automobilima i po nekoliko sati. Ali i djecu.

Unatoč sve češćim upozorenjima kako ostavljanje djece i kućnih ljubimaca u zatvorenim automobilima, posebice tijekom ljetnih mjeseci, može biti i fatalno, i dalje se neki na ta upozorenja ogluše.

Muškarac i žena su na parkingu u zatvorenom automobilu ispred jednog poznatog američkog trgovačkog centra na Floridi ugledali psa, ali nisu samo odmahnuli rukom.

Nazvali su policiju i čekali da stignu. Ali čekali su dugo, te su odlučili uzeti stvar u svoje ruke.

Muškarac je uzeo čekić i razbio prozorsko staklo kako bi izveli psa. Dali su mu vode i očigledno spasili život.

Jedan svjedok koji se našao u isto vrijeme na istom mjestu napisao je na svom Facebook profilu kako je ugledao psa u kamionetu kako sumanuto ide od prozora do prozora kamioneta i bjesomučno laje. Prišao je paru koji je bio pored spomenutog kamioneta i upitao ih hoće li spasiti tog psa. Nakon što je dobio potvrdan odgovor otišao je u kupovinu i po povratku prošao pored kamioneta na kojem je bio razbijen prozor, pas je bio vani, a par koji je krenuo u spašavanje, razgovarao je s nekim ljudima.

Foto: Facebook

Muškarac je video snimku spašavanja psa koju je snimila njegova partnerica, objavio na svom Facebook profilu, nakon čega je uslijedilo mnoštvo komentara. Iako većinom pozitivni u kojima muškarca nazivaju herojem, javili su se i neki koji su mu napisali da je trebao biti uhićen zbog razbijenog prozora na tuđem automobilu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.