OBITELJSKE RAZMIRICE

Brat sestri slomio prst u svađi oko režija

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
Brat sestri slomio prst u svađi oko režija
22.08.2022.
u 10:56
U kući na Novoj Vesi, Damjan I. K. se posvađao sa sestrom, a svađa je također prerasla u fizički obračun, koji je njega na koncu odveo iza rešetaka
Pogledaj originalni članak

Žena (33) sumnjiči se za pokušaj ubojstva dvije godine mlađeg člana obitelji. Kako je priopćila zagrebačka policija, riječ je o događaju koji se zbio 21. kolovoza oko 16 sati u kući na području Sesveta. Osumnjičena 33-godišnjakinja prvo se posvađala s 31-godišnjakom, a svađa je uskoro prerasla u verbalni obračun. U nekom trenutku napala ga je i teško ozlijedila  oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. On je prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a ona je privedena  na policiju radi kriminalističkog istraživanja, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Koji dan ranije, u kući na Novoj Vesi, Damjan I. K. se posvađao sa sestrom, a svađa je također prerasla u fizički obračun, koji je njega na koncu odveo iza rešetaka. Njih dvoje žive u  susjednim kućama, a posvađali su se zbog (ne)plaćanja režija. U nekom trenutku ona je tu svađu snimala mobitelom, na što ju je Damjan I.K. udario svojim mobitelom po ruci, a  zatim ju je udario i nogom te joj slomio prst. Ona je teže ozlijeđena, a on je priveden te mu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Tužiteljstvo je tražilo i da mu se istražni zatvor odredi zbog opasnosti od ponavljanja djela, jer je već prijavljivan zbog nasilja u obitelji, no sud je taj prijedlog tužiteljstva odbio.

VIDEO Nevjerojatna priča s Hvara: Par se posvađao, žena otišla pa prijavila mužev nestanak, tražio ga i HGSS

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
15:37 23.08.2022.

članak bez glave i repa