uzeo je na očevidu

Policajac iz Gruda trošio novac s kreditne kartice samoubojice

Foto: Dalibor Urukalović/Poslovni dnevnik/PIXSELL
Policajac iz Gruda trošio novac s kreditne kartice samoubojice
28.02.2013.
u 17:13
Iako svota nije bila značajna, ne možemo prešutjeti ovaj gnjusan čin i stoga smo ga kaznili. Tako će biti kažnjen i izbačen iz naše policije svatko tko se ogriješi o službu, kazao je načelnik MUP-a
Pogledaj originalni članak

Policajac iz Gruda (BiH) suspendiran je s dužnosti jer je uzimao i trošio novac s kreditne kartice osobe koja je izvršila samoubojstvo, a koju je uzeo tijekom očevida.

O neodgovornom ponašanju policijskog djelatnika javnost je obavijestio glavni načelnik MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona Zoran Galić koji je Dnevnom Avazu potvrdio da je službenik dobio krivičnu prijavu.

– Iako svota nije bila značajna, ne možemo prešutjeti ovaj gnjusan čin i stoga smo ga kaznili. Tako će biti kažnjen i izbačen iz naše policije svatko tko se ogriješi o službu – kazao je Galić.

>>Policajac ostao bez posla jer je naplatio 500 kuna lažnih kazni

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar žič
žič
18:00 28.02.2013.

ne znam danas ali je to 90-setih bila stalna praksa da su tijekom uvidjaja poslije saobračajne nesreće nestajali novci,pasoši i vrijednije stvari......

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
18:41 28.02.2013.

A što će mrtvacu novac ?