NEOPREZ

Policajac pao zbog prevelike brzine, motocikl se zapalio

Foto: ARHIVA VL
Policajac pao zbog prevelike brzine, motocikl se zapalio
15.06.2010.
u 14:49
Zbog neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja policajac je izgubio nadzor nad motociklom, pao na kolnik i udario u priključno vozilo.
Pogledaj originalni članak

Policajac koji je zbog prevelike brzine i nepropisnog pretjecanja na punoj crti i u oštrom zavoju u ponedjeljak predvečer pao sa službenog motocikla bit će prekršajno prijavljen. Iako se nakon pada motocikl zapalio, policajac je samo lakše ozlijeđen. Nesreća se dogodila u Živković Kosi nedaleko od Vojnića, potvrdila je i glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić.

– Policijski službenik na motociklu je imao uključene svjetlosne znakove. Oko 18.50 sati zbog neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja izgubio je nadzor nad motociklom, pao na kolnik i udario u priključno vozilo sisačkih registarskih oznaka Škrinar prometa iz Gline. Sletio je u odvodni kanal, a motocikl se zapalio – rekla je Grčić. Uz prekršajnu prijavu protiv policajca može biti pokrenut i disciplinski postupak.

SUĐENJE ZA UBOJSTVO MIHAELE BERAK

Bivši policajac nakon ubojstva rekao je nadređenom: 'Joj, šefe, skroz glupa situacija, cura je dirala moj pištolj...'

Saslušana su u četvrtak prva četiri svjedoka, a među njima i Mihaelina najbolja prijateljica koja je znala da je Mihaela te večeri u Smažilovu stanu. Posljednju poruku od Mihaele primila je svega deset minuta prije njezine smrti. Nastavila joj je pisati, a poslije ju je i zvala, no odgovora nije bilo... Njezin je iskaz važan i zbog poruka koje joj je Mihaela slala, a gdje se žali na Smažilovu posesivnost.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zabac
11:55 18.06.2010.

A JE TAJ POLICAJAC SMOTAN MA daje gura tacke tomuse nebi dogodilo prijedlog za tog nesretnika kupisi dest ovaca ,kupisi kutiju cigareta stavi prs u uho i uzivaj tako neces napraviti niku pizdariju a mozes i dr,,ti hhhaaa