Koprivnica

Policajci izazvali tučnjavu na utakmici malonogometne lige

Foto: ARHIV VL-a
Policajci izazvali tučnjavu na utakmici malonogometne lige
29.03.2010.
u 11:10
Do prekida je došlo već u 9. minuti, kada su se potukli Glavina i Šimek, a sukob je eskalirao uključivanjem i većine njihovih suigrača.
Pogledaj originalni članak

Ljepotica kola pretvorila se u ružno pače turnira. Više od 200 ljudi s nestrpljenjem je čekalo posljednju utakmicu subotnje večeri koja je trebala odlučiti možebitnog prvaka KC lige, no derbi Policijske uprave i Active Commerca prekinut je zbog masovne tučnjave igrača.

Iskrilo sa svih strana

Od samog početka susreta iskrice su frcale sa svih strana. Igralo se grubo, bez pretjerane želje da se protivnika nadigra malonogometnim umijećem.

Do prekida utakmice došlo je već u 9. minuti, kada su suci procijenili da nastavak nema smisla. Dojam je da su donijeli jedinu ispravnu odluku, jer može se samo nagađati kako bi izgledao sljedeći start na parketu.

Sukob su fizičkim obračunom potaknuli golman Policijske uprave Tomica Glavina i igrač Activa Bojan Šimek. Nakon što su se potukla njih dvojica, u gužvu se uključila i većina ostalih igrača. No, na žalost, ne da smire situaciju nego da i oni uzmu pravdu u svoje ruke. Najdeblji kraj izvukao je Šimek, koji je zaradio "šljivu" na oku. Kako je zapravo to sve izgledalo, najbolje dočarava reakcija publike koja je na nogama zvižducima ispratila igrače Policijske uprave u svlačionicu.

Igračima drastične kazne

Disciplinska komisija KC lige jučer je po hitnom postupku odlučila da se prekinuta utakmica registrira rezultatom 5:0 (bez borbe) za momčad Active Commerca. Od predstavnika obiju momčadi zatražili su hitro očitovanje o incidentu, nakon čega će odlučiti i o kaznama za najratobornije pojedince u tučnjavi.

Neslužbeno doznajemo da golmanu Policijske uprave Tomici Glavini i igraču Active Commerca Bojanu Šimek prijeti izbacivanje iz lige do kraja natjecanja, a isto najvjerojatnije očekuje i zasad nepoznatog igrača policije koji je Šimeku ozlijedio oko.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BI
bizzwizz05
12:18 29.03.2010.

moja dooomoooviinaaa, moja dooomoooviinaaa.... ima snagu zlatnog žita...ima oči boje mora... mooja zemlja Hrvatskaaaa!

MI
milton
18:38 29.03.2010.

ne izbaciti iz lige, nego iz službe, draga moja narodno milicijo