Biološki napad

Policajcu uštrcnula u oko mlijeko iz grudi

Foto: Reuters
Policajcu uštrcnula u oko mlijeko iz grudi
09.03.2010.
u 12:52
Nakon što je policijska patrola zaustavila Toni Tramel zbog vožnje u pijanom stanju, žena iz Kentuckyja policajca je poprskala mlijekom iz grudi.
Pogledaj originalni članak

Tridesetjednogodišnja Toni Tramel uhićena je u američkom gradiću Owensborou zbog napada na policajca "biološkim oružjem". Naime, nakon što je policijska patrola zaustavila Tramel zbog vožnje u pijanom stanju, žena je policajca poprskala mlijekom iz grudi! Sasvim neočekivano uštrcnula je zamjeniku koji ju je privodio mlaz mlijeka u oko, no ubrzo je savladana i privedena u postaju.

Prema priopćenju nadležne policijske uprave napadnuti policajac dekontaminiran je, a protiv Toni Tramel podnesene su optužbe. Dok se vožnja u pijanom stanju tretira kao manji prekršaj, napad majčinim mlijekom klasificiran je kao kazneno djelo, a kaucija za puštanje na slobodu do suđenja iznosi 10 tisuća dolara. (bk/VLM)

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar punkufer
punkufer
12:44 16.03.2010.

Da je bila zaražena AIDS-om ne bi bilo smiješno...

OB
-obrisani-
23:09 09.03.2010.

ha,ha,ha , policajac je dekontamiran posto ga je cura poprskala bioloskim oruzjem...................................Je li danas bio pun mjesec?....Na drugom mjestu je jedna udarla u zid autom jer je brijala picic a u drugom gradu druga je potpuno pijana ,vozeci samovoz ,nazvala policiju da je uhite.........

JA
jankoprekobrda
12:10 13.03.2010.

Ovo je totalna glupost, ljudsko mlijeko je jedan od najstarijih lijekova za oci koristilo se jos u anticka vremena, upala ociju, ili ozlijede od recimo gledanja u varenje (kada je osijecaj da su pune oci pijeska) se nekada tako najbolje lijecila. Ali amerikenjci ne bi bili amerikenjci da nisu idioti.