PUCNJAVA U ZAGREBU

Ravnatelj Vinogradske: 'Ozlijeđeni muškarac je na intenzivnoj, u teškom je stanju'

Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Ravnatelj KBC Sestre Milosrdnice Davor Vagić dao je izjavu o stanju oca koji je ubio troje djece
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Ravnatelj KBC Sestre Milosrdnice Davor Vagić dao je izjavu o stanju oca koji je ubio troje djece
Foto: Marko Lukunic/PIXSEL
Pucnjava na Španskom mutno
Foto: Marko Lukunic/PIXSEL
Pucnjava na Španskom mutno
25.02.2023.
u 09:56
Zasad je poznato kako je do pucnjave došlo u ulici Dobriše Cesarića u petak oko 19.40 sati. Kasnije je potvrđeno i kako je muškarac životno ugrožen, a još je jučer operiran zbog teške ozljede glave
Pogledaj originalni članak

Policija i dalje traga za napadačem koji je u petak na Vrapču upucao muškarac vatrenim oružjem, a potom se udaljio s mjesta događaja, potvrdili su za Večernji list jutros iz PU zagrebačke. Kontaktirali smo također i KBC Sestre Milosrdnice u kojoj se nalazi ozlijeđeni muškarac, no rekli su nam kako nisu u mogućnosti ništa komentirati.

Ipak, da je ozlijeđeni muškarac i dalje živ potvrdio je ravnatelj bolnice Davor Vagić za 24sata. Kako je naveo, on se i dalje nalazi u teškom stanju zbog velike ozljede glave. ''Operacija je završena, on se sad nalazi u jedinici intenzivne skrbi te je i dalje u teškom stanju odnosno životno je ugrožen'', kazao je.

Zasad je poznato kako je do pucnjave došlo u ulici Dobriše Cesarića u petak oko 19.40 sati. Kasnije je potvrđeno i kako je muškarac životno ugrožen, a još je jučer operiran zbog teške ozljede glave. Slučajni prolaznici komentirali su kako je napadač sjeo u automobil i pobjegao nakon zločina u smjeru Vrapča, a policija je odmah krenula za njime. "Policijsko postupanje i očevid su u tijeku dok se za počiniteljem intenzivno traga", priopćili su ranije iz PUZ-a.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar KulturaOtkazivanja
KulturaOtkazivanja
09:26 25.02.2023.

Nije zbog žvake sigurno.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
13:04 25.02.2023.

Je li pacijent probijene glave dozvolio liječnicima da u javnost iznose njegovo zdravstveno stanje i tijek liječenja? Čuvati liječničku tajnu je zakonska obveza.

KR
Krotila
10:16 25.02.2023.

Ozlijeđeni muškarac ima ime i prezime.