'HVALIO SE'

Uzbuna u Kremlju: Ruski tajni agent planirao izvesti atentat na Putina?

Foto: SPUTNIK/REUTERS
Russian President Vladimir Putin meets with winners and finalists of the Teacher of the Year competition, via video link in Krasnodar region
Foto: SPUTNIK/REUTERS
Russian President Putin chairs a Security Council meeting in Moscow
Foto: Kremlin Pool/NEWSCOM
Russian President Vladimir Putin meets with Chechnya's regional leader Ramzan Kadyrov
05.10.2023.
u 14:28
Na Telegram profilu VChK-OGPU, inače povezanom sa obavještajnim agencijama i ruskom policijom, objavljeno je kako kako je jedan agent navodno govorio svojim kolegama u kako je imao zadatak usmrtiti Putina
Pogledaj originalni članak

Ruske tajne službe trenutno istražuju slučaj navodne zavjere ubojstva ruskog predsjednika Vladimira Putina, i to nakon što je na društvenim mrežama procurila informacija da je jedan agent dobio zadatak usmrtiti predsjednika. 

Na Telegram profilu VChK-OGPU, inače povezanom sa obavještajnim agencijama i ruskom policijom, objavljeno je kako kako je jedan agent navodno govorio svojim kolegama u kako je imao zadatak usmrtiti Putina, i to u karaoke klubu Med nedaleko od Moskve u koji inače zalaze operativci. 

Tu informaciju kazao je navodno i doušniku Mihailu Jurčenku (37) kojem je pokazao svoju službenu iskaznicu tijekom ''dugog i iskrenog razgovora o ratu i budućem životu u Rusiji'', objavio je Daily Mail.

POVEZANI ČLANCI:

Cijeli razgovor Jurčenko je prijavio i policiji, tvrdi se na Telegramu.

- Specijalne snage već nekoliko dana traže osobu koja je planirala likvidirati Putina. Nakon što su dobili dojavu, operativci su otišli i u klub Med gdje se inače mogu pronaći razni obavještajci - piše na Telegram profilu. 

Putin je inače vrlo oprezan kada je u pitanju njegova sigurnost. Neka izvješća pokazuju kako on ide toliko daleko da često ima dvojnika na raznim eventima kako bi ostao siguran, a s druge strane pokazao se narodu. 

>> VIDEO Putin i Kadirov se sastali u Kremlju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Barbie
Barbie
15:39 05.10.2023.

Ne dirajte nam Cara! Da nema Putina, Ameri ne bi imali opravdanje za uništavanje europske ekonomije.

DU
Deleted user
14:52 05.10.2023.

Šteta dobrog agenta.