pod nadzorom policije

Policija privela mladića za kojeg se sumnja da ja napao muškarca (64) u Zagrebu

Foto: Čitatelj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Dvojica mladića napala starijeg čovjeka, opljačkali ga i bejzbol palicom razbili auto
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Dvojica mladića napala starijeg čovjeka, opljačkali ga i bejzbol palicom razbili auto
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Dvojica mladića napala starijeg čovjeka, opljačkali ga i bejzbol palicom razbili auto
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
29.10.2022.
u 17:25
Muškarca su napadači izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je da je privela muškarca starosti 22 godine, koji se dovodi u vezu s brutalnim napadom na muškarca u Zagrebu.

Muškarac, kako navodi policija, nalazi se u službenim prostorijama pod nadzorom policije i u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Razbojnička krađa“ i „Oštećenje tuđe stvari“.

Riječ je o napadu koji se dogodio u Ulici Marijane Radev. Policija je objavila detalje napada i navele kako je do napada došlo oko 4.15 sati nakon prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobila marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

- Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila. Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu nakon čega su se dali u bijeg. Liječnička pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, stariji čovjek vraćao se iz noćne smjene oko 4 sata ujutro, a policija pokušava dokučiti jesu li se napadači i žrtva poznavali od prije te je li riječ o nekoj vrsti sačekuše ili sporadično obijesnom incidentu.

"Vidno agresivni, a možda i pijani i drogirani mladići počeli su urlati na čovjeka. Došlo je do verbalne prepirke, a nakon čega su izašli iz vozila i bejzbol palicom mu razbili stakla i tukli ga šakama u glavu. Čovjek je nepomično ostao ležati krvave glave, a oni su i dalje bili agresivni. Napadnuti muškarac jedva je ustao i pokušao pomaknutu automobil, u polusvijesti je udario u nekoliko drugih vozila i dobacio mladićima da idu doma, a nakon toga su ga opet odlučili napasti šakama i palicom", kazala je za Večernji list svjedokinja napada.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BE
Berri
17:38 29.10.2022.

Bravo za hrvatsku policiju! Međutim, sudovi su neovisni, sudovi nemaju ujednačenu praksu, kad se sve razvuče od nadležnog općinskog suda, preko županijskog, do Visokog kaznenog suda i Vrhovnog suda, prođe 8 godina. Onda dođe Ustavni sud i konačno Europski sud za ljudska prava u Strasbourgu. Ipak, ja bih to riješio na način da se prvostupanjski donese odluka od 8 godina zatvora, a onda neka ovi počinitelji istjeruju pravdu. Dakle, uvijek je bitno da se prvostupanjsko suđenje odradi po ZKP-u, a onda je sve ostalo nebitno.

IM
Imota1
18:21 29.10.2022.

Sad naći i drugoga, a onda mjesec dana ih tući kao volove u kupusu. Bagra!!!!!!!

DU
Deleted user
18:53 29.10.2022.

Da imamo 2 Amandman to se nebi desilo!