Jeste li ih vidjeli?

Policija traga za 11 osoba, čak osam maloljetnih

Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
Foto: nestali.hr
nestali (1)
31.05.2013.
u 10:58
Proteklog tjedna nestalo je 11 osoba. Od njih čak je osmero maloljetnika. Policija moli da javite ako imate informacije o nestalima
Pogledaj originalni članak

Ovog tjedna nestalo je 11 osoba, od kojih je čak osam maloljetnika. Od 11 osoba nestalih prošlog tjedna, pronađeno je osam osoba. Policija još uvijek traga za Zdravkom Filipovićem, Valentinom Čontom i Draženom Čumom.

Senada Blagajčević (46) iz Pule nestala je u nedjelju, 26. svibnja 2013. Senada je visoka 175 centimetra, ima crnu ravnu kosu, zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ona je u nedjelju, 26. svibnja, otišla od kuće u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u krem hlače, crnu košulju dugih rukava s bijelim prugama, a na nogama je imala tamnoplave cipele.

Maloljetna, 16-godišnja Martina Dekanić iz Zagreba, nestala je 24. svibnja 2013. kada se s adrese u Zagrebu uputila u nepoznatom smjeru. Visoka je 175 centimetra, ima smeđu kosu i oči. Martina je u tom je trenutku bila odjevena u vestu i svijetle hlače.

Njemački turist Philipp Ferdinand Hochhuth (23) nestao je u Dubrovniku, 26. svibnja 2013. Mladić je visok 165 centimetra, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Philipp Ferdinand u nedjelju, 26. svibnja, nije se vratio u hotel i policija od tada za njim intenzivno traga. U tom je trenutku bio odjeven u plavu majicu, plave hlače i tamnoplave kožne cipele.

Damir Ignac nestao je Ivancu, 28. svibnja 2013. Damir ima 18 godina.

Ljuboja Milaković (92) iz Pušina nestao je 25. svibnja 2013. Udaljio se od kuće u nepoznatom smjeru. Ljuboja je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu i srednje je tjelesne građe.

Željko Popović iz Ivanca nestao je 28. svibnja 2013. Visok je 175 centimetra, ima kestenjastu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Još jedna maloljetnica nestala je 28. svibnja. Dragana Slanček (15) u utorak se uputila u nepoznatom smjeru u Bedekovčini. Visoka je 153 centimetra, ima riđu kosu, kestenjaste velike oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Božana Stanković (17) godina, nestala je u Slavonskom Brodu, 26. svibnja 2013. Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Božana je u nedjelju, 26. svibnja, otišla od kuće s dvije muške osobe, najvjerojatnije prema Sisku.

Još jedna osoba nestala je u Ivanecu 28. svibnja 2013. S adrese u Ivancu u nepoznato je otišao 16- godišnji Petar Šerkez u utorak, 28. svibnja. Sara Šimundić Bendić nestala je u Splitu, 24.svibnja 2013. Djevojčica ima 15 godina i visoka je 165 centimetra. Ima tamnoplavu kosu i srednje je tjelesne građe. Kada je u petak, 24. svibnja, otišla od kuće u Splitu u nepoznato, bila je odjevena u crne tajice, majicu kratkih rukava s cvjetnim uzorkom, crnu jaknu i bijele tenisice.

Ana Šlehan ima 15 godina, a traga se za njom od 24. svibnja 2013. kada se s adrese u Zagrebu uputila u nepoznatom smjeru. Ana Šlehan visoka je 172 centimetra, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

 >>Iz Bedekovčine nestale četiri maloljetne djevojke

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.