ozlijeđeno dijete

Policija traži pomoć: Traže se očevici prometne nesreće

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Policija traži pomoć: Traže se očevici prometne nesreće
29.06.2013.
u 14:44
Vozač nepoznatog automobila prestrojavao se na cesti pri čemu je u 37-godišnja vozačica Chevroleta da bi izbjegla sudar morala prijeći u desnu kolničku traku, ali je pritom udarila Audi kojim je upravljao 66-godišnjak
Pogledaj originalni članak

Splitska policija traži očevice nesreće koja se jučer dogodila na cesti Klis - Grlo u smjeru Klisa u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Vozač nepoznatog automobila prestrojavao se na cesti pri čemu je u opasnost doveo 37-godišnju vozačicu automobila Chevrolet koja je da bi izbjegla sudar morala prijeći u desnu kolničku traku, ali je pritom udarila Audi kojim je upravljao 66-godišnjak.

Izgubivši kontrolu nad vozilom, 37-godišnjakinja je vozilom zatim udarila u zaštitnu ogradu i stup javne rasvjete. Nepoznati vozač nepoznatog vozila, koji je izazvao prometnu nesreću, se udaljio, ne pruživši pomoć stradalim osobama.

U prometnoj nesreći je lakše ozlijeđena 37-godišnja vozačica osobnog vozila Chevrolet, dok je 12-godišnje dijete, odnosno putnica iz istog vozila, teže ozlijeđena i zadržana na liječenju u splitskoj bolnici.

Policija zbog toga moli sve svjedoke ove prometne nesreće da im se jave u Postaju prometne policije Split ili pozivom na brojeve 192, 504-010 i 504-036.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.