prijava

Policija uhitila napadača koji je oteo i pretukao Ramiza Pandžića

Foto: ''
Policija uhitila napadača koji je oteo i pretukao Ramiza Pandžića
20.01.2012.
u 18:15
Pandžića je pretukao njegov poznanik. Motiv napada 
nije poznat, no “isključivo je osobne prirode”
Pogledaj originalni članak

Osječkog je poduzetnika Ramiza Pandžića premlatio i u automobilu "provozao", neslužbeno doznajemo, njegov poznanik s kojim se našao u srijedu navečer. Policija je samo kratko izvijestila da je uhićen 46-godišnjak s osječkog područja. Sumnjiči ga se za protupravno oduzimanje slobode i nanošenje teške tjelesne ozljede, a danas je tijekom dana trebao biti priveden pritvorskom nadzorniku.

Ramiz Pandžić, poznatiji kao okrivljenik u USKOK-ovoj istrazi o "sumnjivim poslovima" pri gradnji slavonske autoceste, s teškim je ozljedama završio u osječkoj bolnici u srijedu oko 23 sata. Slomljen mu je nos, a na rukama ima porezotine od noža. Muškarac s kojim se našao navodno ga je "pokupio" u Osijeku i odvezao do vikendice kod Aljmaša, nedaleko od grada. Ostavljen je kasnije pred bolnicom.

Preko puta Pandžićeve obiteljske kuće dan kasnije bio je parkiran policijski automobil. Dvojica policajaca motrila su na kuću.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KR
kridan
12:15 22.01.2012.

Pritvorski nadzornik???

Avatar gulag
gulag
20:57 20.01.2012.

Što ima veze što je taj kriminalac pretučen od isto takvog kriminalca! Nek se tuku! Nek se istrijebe! Što više to bolje.

RE
Renagade
16:07 21.01.2012.

Taj tip je to zasigurno i zaslužio, nema sumnje. Dužan je i Bogu i narodu.