Split-Kašteli

Policija zaplijenila heroin vrijedan 320000 kuna

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Policija zaplijenila heroin vrijedan 320000 kuna
22.11.2009.
u 13:50
Policijski su inspektori pronašli heroin u filteru za zrak automobila jednog od švercera. Vrijednost zapljenjene droge se procjenjuje na 320000 kuna.
Pogledaj originalni članak

Policija je u autu 29-godišnjeg Marija Pervana pronašla sveukupno 800 grama heroina kojeg je preko bosanske granice prevozio za policiji otprije poznatog Ante Perkovića.

U Hrvatsku su ušli s dva automobila kako bi Perković koji je vozio prvi mogao upozoriti Pervana na moguće policijske patrole.

Kako javlja 24sata muškarci su dogovorili sastanak u jednom restoranu u Kaštelima, no policija ih je preduhitrila te uhitila Pervana ispred navedenog restorana a Perkovića i njegovu djevojku kod benzinske crpke Smokovik u Splitu.

Policijski su inspektori pronašli heroin u filteru za zrak Pervanovog vozla ali se kasnije ustanovilo kako je zapravo Perković organizator "akcije".

Prilikom pretresa stanova osumnjičenih kod Pervana je pronađena manja količina kokaina. Kod otprije poznatog Perkovića kojeg se povezuje s krađom automobila i švercom oružja pronađena je jedna puška.

Vrijednost zapljenjene droge se procjenjuje na 320000 kuna. Obojici je određen pritvor.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZL
zlatka
14:06 22.11.2009.

sve bu se to \"spalilo\" u Mesićevoj cementari, i to odmah nakon što nam u prijateljski posjet dođe princ Albert od Monaca.