NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Policijski kombi završio u moru, na obalu ga izvlačili traktorom

Foto: 24sata
Policijski kombi završio u moru, na obalu ga izvlačili traktorom
26.08.2020.
u 14:46
U događaju u kojem su sudjelovali samo policijski službenici, koji su prethodno s gumenjakom obavljali službene zadaće na moru, nitko nije ozlijeđen, a kombi vozilo je odmah izvučeno na obalu - rekla je Nataša Vitasović iz policije.
Pogledaj originalni članak

Nesvakidašnja situacija zabilježena je u srijedu ujutro u Balama kraj Rovinja. Naime, u moru nisu bili samo kupači i čamac, već i policijski kombi

Ubrzo je policajcima u pomoć došao dečko s traktorom te ih izvukao iz mora. 

Iz policije su za 24sata potvrdili slučaj rekavši kako u incidentu nitko nije ozlijeđen. 

- U srijedu oko 11,30 sati na području Bala tijekom izvlačenja službenog policijskog gumenjaka po rampi za izvlačenje plovila, u jednom trenutku gumenjak je povukao službeno kombi vozilo koje je skliznulo u more. U događaju u kojem su sudjelovali samo policijski službenici, koji su prethodno s gumenjakom obavljali službene zadaće na moru, nitko nije ozlijeđen, a kombi vozilo je odmah izvučeno na obalu - rekla je Nataša Vitasović iz policije. 
 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MA
Matek
15:11 26.08.2020.

Nije svakom za dat volan u ruke

GE
geler203
15:30 26.08.2020.

Hajde ne cjepidlačite. Možda je i kombiju bilo vruće.

PP
Poznavatelj Prilika
18:17 26.08.2020.

a šteta na vozilu? Možda vozi, ali neće dugo ako je ušao u more i nije opran iznutra koš motora i električne instalacije? Netko mora odgovarati za oštećenje službenog vozila, kombi ne može sam "otklizati" u more nego netko nije povukao ručnu. Igrate se sa službenim vozilima kao da je privatna prćija? Gdje je kombi? Gdje je zapisnik? Policija ne smatra potrebnim napraviti zapisnik o oštećenju službene imovine? zanimljivo funkcioniranje policije!