Netko nije bio raspoložen

Političar poslao ovu obiteljsku fotografiju kao božićnu čestitku i iznenadio sve

Foto: Twitter
Političar poslao ovu obiteljsku fotografiju kao božićnu čestitku i iznenadio sve
07.12.2015.
u 16:23
Dok supruga i dvojica sinova političara Andrewa Leigha nasmiješeni poziraju fotografu, treći sin, trogodišnji Zachary ljutito sjedi na kamenu
Pogledaj originalni članak

Političar Andrew Leigh, član australskog zastupničkog doma, poslao je zanimljivu fotografiju svoje obitelji kao čestitku za nadolazeće blagdane.

Iako svi političari šalju fotografije svoje obitelji na kojima sve izgleda savršeno, Andrew Leigh ove se godine odlučio za nešto sasvim drukčije.

Dok njegova supruga i dvojica sinova nasmiješeni poziraju fotografu, treći sin, trogodišnji Zachary ljutito sjedi na kamenu.

Malenom, naime, nije bilo do fotografiranja već se htio igrati na ribnjaku koji se nalazio u blizini mjesta gdje se obitelj fotografirala, piše Metro.

– U početku se htio fotografirati, no brzo mu je dosadilo i nije mu bilo jasno zašto 20 minuta stojimo i gledamo u fotografa. Iz njegove perspektive možete ga i razumjeti, zašto i dalje stajati kad se možete igrati – rekao je otac dječaka.

Foto: Twitter

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Pravednik80
Pravednik80
17:03 07.12.2015.

Informacija : 0. Kome je ova informacija bitna? Zašto je novinar mislio da će ovo nekoga zanimati? I zna li novinar osnove novinarstva? Dakle u naslov ide o čemu se radi u tekstu. Prvi odlomak sadrži bit teksta. Daj odi rađe u školu ponovno, a ne da se sramotiš ovdje. Užas novinarstva.

Avatar gmail
gmail
08:07 08.12.2015.

A što se čudite za ovakve vijesti...? Ja ne trošim više riječi gađenja za ovakvo novinarstvo. Znaju oni dobro što i kako pišu, pa nisu bedasti. Ovakve stvari služe na trošenje mozga na nebitnosti, ali su kao pozitivne vijesti u konačnici, kako bi u plićaku malo odahnuli prije primanja druge ture peračine mozga. Život je van ovakvih portala, u odnosima sa ljudima oko sebe, s kojima možeš puno više.Što manje konzumacije ovakvih portala, više prostora u sebi za kvalitetnije stvari. Ljudi sve više uviđaju, i nadam se ćemo se vratiti korijenima ljudskosti, a to je ljubav prema bližnjima.

OS
Old Surehand
10:16 08.12.2015.

Karolinu za novinarku godine. Dodijeliti joj posebnu nagradu za istraživačko novinarstvo.