TEORIJA ZAVJERE?

Politolog tvrdi: Putin premješta obitelj u luksuzni nuklearni bunker u Sibiru

Foto: SPUTNIK/REUTERS
Russian President Vladimir Putin visits the construction site of the National Space Agency in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
Russian President Vladimir Putin visits the construction site of the National Space Agency in Moscow
Foto: ALEXEI NIKOLSKY/NEWSCOM
Russian President Putin meets with St Petersburg Governor Beglov
02.03.2022.
u 16:23
Solovej je ranije tvrdio da Putin pati od zdravstvenih problema koje skriva od ruske javnosti i da je, zajedno sa svojim ministrom obrane, sudjelovao u neobičnim šamanskim ritualima.
Pogledaj originalni članak

Riuski predsjednik Vladimir Putin posljednjih je dana premještao članove svoje obitelji u 'podzemni grad' u Sibiru, tvrdi ruski politolog.

Radi se o luksuznom bunkeru visoke tehnologije koji se nalazi u gorju Altaj, a izgrađen je za slučaj nuklearnog rata, rekao je politolog Valerij Solovej (61), bivši profesor na Moskovskom državnom institutu za međunarodne odnose (MGIMO), piše Daily Mail.

Solovej je ranije tvrdio da Putin pati od zdravstvenih problema koje skriva od ruske javnosti i da je, zajedno sa svojim ministrom obrane, sudjelovao u neobičnim šamanskim ritualima.

Mnogi u Moskvi, ali i Rusiji, smatraju da je Solovej teoretičar zavjera i prevarant te su ga navodno prošlog tjedna ruske vlasti ispitivale o optužbama koje je objavio na Telegramu, a tiču se Putinova zdravstvenog i psihičkog stanja. Solovej je na ispitivanju bio čak sedam sati.

- Za vikend je obitelj predsjednika Putina evakuirana u poseban bunker pripremljen za slučaj nuklearnog rata. Bunker se nalazi u Republici Altaj. Zapravo, to nije bunker, nego cijeli podzemni grad, opremljen najnovijom tehnologijom - rekao je Solovey.

Solovej nije naveo na koje članove Putinove obitelji misli, no nagađa se da je tu riječ o ruskoj gimnastičarki Alini Kabajevoj (38), za koju bivši profesor navodi da je tajna supruga ruskog predsjednika.

- To je njegova prava obitelj, a Alina može utjecati na njegove odluke - rekao je prošle godine.

Putin također ima dvije odrasle kćeri, genetičarku Mariju Voroncovu (36) i Katerinu Tihonovu (35), plesačicu koja je postala matematičarka, a neki izvori navode i da ima kćer Luizu Rozovu (18), iz prethodne veze sa Svetlanom Krivonogih (45), čistačicom koja je kasnije postala bogatašica. 

Video - Novi napad na Harkiv: Raketirali zgradu regionalne policijske uprave. Rusi tvrde da su zauzeli Herson

VEČERNJI TV

Kotromanović: Mariupolj ne smije pasti iz dva razloga! Nuklearni rat? Putin zaboravlja ključnu stvar

"Rusi su nemilosrdni, pokazali su to više puta kroz povijest. Oni ne biraju sredstva i budite sigurni da će upotrijebiti sve što im je na raspolaganju da ostvare svoj cilj i izvrše naredbu Vladimira Putina da se slomi ukrajinski otpor i potpuno uništi ukrajinska vojska. Mislim da bi Zapad zbog toga trebao biti itekako zabrinut", kaže, između ostalog, Ante Kotromanović, vojni analitičar Večernjeg lista.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

XI
xibau
16:49 02.03.2022.

to da je bolestan je jedino objašnjenje da je krenuo u osvajanje suverenih država po susjedstvu i to da će pobacati atomske bombe ako ga netko pokuša zaustaviti....

DU
Deleted user
17:14 02.03.2022.

Treća faza novog svjetskog poretka ide po planu poslje rata dolazi čipiranje ljudi na dobrovoljno osnovi bogata elita želi potpunu kontrolu onaj tko ne bude prihvatio novi svjetski poredak bit će isključen iz njega tako če izgledati zapadni svijet

MZ
mali zeleni
17:27 02.03.2022.

Čudi me da na ovakav "genijalni" članak.niste stavili onaj čuveni podnaslov "stručnjak objasnio" "Vjerodostojan" izvor koji ne vjeruje ni sam sebi otkriva najvece Putinove tajne!? Ko je idući,vidoviti Milan🤣