Samo tambure

Poljoprivredna TV pokrenula projekt TambuRaj

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Poljoprivredna TV pokrenula projekt TambuRaj
25.06.2013.
u 11:32
Pjesme kroz desetljeća, zaboravljeni hitovi, festivali, generacije tamburaša i bendova samo su dio sadržaja TambuRaja
Pogledaj originalni članak

Poljoprivredna TV je pokrenula zanimljiv projekt pod nazivom TambuRaj koji je zapravo online radio isključivo s tamburaškom glazbom. Naime svakog dana putem interneta ili Max tv(kanal 504) emitiraju tamburaške i narodne pjesme i to od 23 sata prethodnog dana pa do 16 sati sljedećeg dana. U isto vrijeme dok svira tamburaška glazba na ekranu su video info stranice i dvije kamere koje prate svakodnevni život na dva frekventna raskršća u središtu Požege gdje je sjedište PTV.

Pokraj toga za vrijeme emitiranja vlastitog tv programa ta televizija svakoga dana emitira oko 40 glazbenih video brojeva tamburaških pjesama tako da ukupno dnevno imaju više od 18 sati te vrste glazbe. Među tim brojevima je i više od 400 video brojeva nastalih za vrijeme snimanja tridesetak emisija TV Superton u kojima su uživo svirali brojni tamburaški sastavi iz cijele zemlje kao što su Patria, Zvona, Fijaker, Zlatna dolina, Ranom zorom, Od srca do srca, Evergreen, Sad\' ili nikad, Satir, Graničari i drugi.

-Pjesme kroz desetljeća, zaboravljeni hitovi, festivali, generacije tamburaša i bendova samo su dio sadržaja u našem programu, a pripremamo i niz novina kao što su formiranje top liste tamburaških video spotova, te mogućnost da gledatelji na internet stranici TambuRaj uskoro sastave svoju listu glazbenih brojeva koji će im biti odsvirani redoslijedom kakvim požele što je praktično za različite obiteljske fešte, proslave i slično – kaže glavni urednik Poljoprivredne tv Ivan Ril.

 >>Naše emisije moći će vidjeti blizu 100 milijuna gledatelja u Vijetnamu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.