Maja Grubišin

Pomoćnica ministra pravosuđa Hajdukov rođendan proslavila petokrakom: To je samo šala...

Foto: screenshot/Facebook
Hajduk, grbovi Maja Grubišin
Foto: screenshot/Facebook
Hajduk, grbovi Maja Grubišin
19.02.2016.
u 08:25
"Možda je moj potez ispao nespretan, ali jedno ostaje sigurno – HAJDUK živi vječno – u svim režimima, svim uspjesima i padovima"
Pogledaj originalni članak

"Možda je moj potez ispao nespretan potez, ali jedno ostaje sigurno HAJDUK živi vječno - u svim režimima, svim uspjesima i padovima. Šala na račun crvene zvijezde kako god da se protumači je samo šala..."

Napisala je to na svom profilu na Facebooku nova pomoćnica ministra pravosuđa Maja Grubišin nakon što je za 105. Hajdukov rođendan na Facebooku objavila grb Hajduka sa zvijezdom petokrakom koji se upotrebljavao od 1960. do 1970. godine, a što je izazvalo medijsku pozornost.

Inače Splićanka, Maja Grubišin novim je statusom napomenula da je sve bila šala, ma kako se ona tumačila. Profilnu fotografiju Hajdukova grba je uklonila, a jedan od komentara bio je:

"Nije ti tribalo. Sad imaš za kaznu riješit pravosuđe da bude bez zvijezda petokraka i velikih slova U, da ljudi kao Mamići, Bandići i slični završe pošteno iza rešetaka. A radi istine i povijesti, evo grb kroz povijest"

Foto: screenshot/Facebook

>>Hajduk zbog rođendanske bakljade Torcide kažnjen s 12 tisuća kuna

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 125

SH
srce_hrvatsko
08:41 19.02.2016.

Ja ne mogu vjerovati! Šala jel? Što svastiku na Poljudu nisu proglasili salom? Smjena odmah i procesuiranje. Dosta je tog fašizma crvenog!

CU
cungalunga
08:41 19.02.2016.

Vratila bi ti petokraku isti sekund da možeš, ali ne bojim se znam da cijeli Split diše za domovinu unatoč podjelama koje je preko Hajduka nastojala nametnuti prethodna vlast...lijepi pozdrav iz Zagreba Ništa kontra Splita!

GR
GREBEN33
08:54 19.02.2016.

Uvijek mi je pok.baba govorila: "Sine navijaj za Hajduk da znaš odakle si,a za Dinamo da znaš što si".Pozdrav iz Dubrovnika,