karlovac

Popela se na teretni vagon pa preživjela strujni udar

Foto: Arhivska fotografija
Popela se na teretni vagon pa preživjela strujni udar
11.11.2011.
u 19:56
31-godišnjakinji je odmah pružena liječnička pomoć. Policija još istražuje sve okolnosti.
Pogledaj originalni članak

Oko 17.55 sati 31-godišnjakinja iz Karlovca  popela se na teretni vagon na željezničkom kolodvoru u Karlovcu, nakon čega je došlo do strujnog udara. Ženi je odmah pružena liječniča pomoć, a zadobila je ozljede opasne po život.

Policija još otkriva detalje ovog neobičnog događaja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DE
denderi
04:23 14.11.2011.

zbog bezveznog brisanja komentara ...ne kupujem večernji 7 dana

DU
Deleted user
06:59 15.11.2011.

Nitko od Hrvata školovanih u Hrvatskoj nikada ne bi stavio ovakav naslov koji je tipičan za Bosance ! Popela se na teretni vagon PA preživjela strujni udar ... treba biti I ili TE ... VL, kaj je to s vama, kakve to ljude zapošljavate ... zašto malo više takve stvari ne kontorlirate?

AJ
ajam
13:46 17.11.2011.

KAJ je to s tobom -SILVERBACK- ? \"I\" ,\"PA\", \"TE\" -su iz grupe sastavnih veznika i tvoj komentar nema smisla, osim sto odaje jos jednog \"nepismennjakovica\" ,koji se zarbacuje sa pameti, a nema je dovoljno ni za sebe.