bosanci u tragediji

Poplava im je uništila sve, ali ne i smisao za humor!

Foto: Youtube Screenshot
Poplava im je uništila sve, ali ne i smisao za humor!
21.05.2014.
u 22:32
Jeste da se zezamo, ali vidjet ćete u kakvim je čovjek problemima, ovo je taj maglajski duh, ostao mu je još samo antibakterijalni sprej, našalio se mladić iz Maglaja tijekom obilaska stradale imovine
Pogledaj originalni članak

Vodena bujica odnijela im je sve što su godinama stvarali, no i u teškim situacijama nisu izgubili smisao za humor. Bosanski susjedi iz Maglaja, jednog od mjesta koji su najviše stradali u poplavi, tugu i gubitak pokušavaju prebroditi optimizmom i poznatim bosanskim humorom. Jedan od njih je i Amir Hajrulahović čiji je snimak na YouTubeu nasmijao i istovremeno raznježio mnoge u BiH, ali i susjednim državama.

- Jeste da se zezamo, ali vidjet ćete u kakvim je čovjek problemima, ovo je taj maglajski duh, ostao mu je još samo antibakterijalni sprej...- kaže na početku videa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim mladić iz Maglaja.

- Povratak u kuću nakon povlačenja vode bio je jeziv, sve stvari su uništene, voda je nanijela ogromne količine blata, neke kuće su u potpunosti zatrpane. Život ide dalje, oslanjamo se jedni na druge, pomažemo jedni drugima, gubitak je ogroman ali što je najvažnije živi smo, sve drugo ćemo nadoknaditi. Sanacija kuće će biti zaista teška ali drugačije nisam ni navikao - priznao je Amir portalu Tuzlanski.ba.

>>Devetnaest zatvorenika iskoristilo poplave za bijeg iz zatvora!

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.