Sedmi Renault susret

Popularna 'četvorka' svojim šarmom vratila Brođane u prošlost

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
renault (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
renault (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
renault (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
renault (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
renault (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
renault (1)
31.08.2013.
u 12:46
Uz slavonske gastronomske delicije, domaćini su goste počastili bogatim programom te izletom u obližnju Popovićevu šumicu
Pogledaj originalni članak

Rekordnih 40 vozila s više od stotinu sudionika iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Mađarske i Srbije okupilo se na sedmom međunarodnom susretu zaljubljenika u Renaultova vozila na slavonskobrodskom Korzu. Najveći hrvatski miting ovih popularnih vozila okupio je predstavnike tzv. stare škole Renaulta 4, automobila proizvedenog u 8,2 milijuna primjeraka koji je šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća dominirao europskim cestama, ali i nove modele Renaulta, Dacije i Nissana.

- Hvala gostima što su se odazvali. Neki od njih sa svojim starim renolkama prevalili su stotine kilometara da dođu u Brod, no nisam čuo da je itko imao bilo kkakav kvar. To me zapravo i ne čudi, jer nedavno sam osobno sa svojom starom šesnaesticom išao u Francusku i prešao tri tisuće kilometara bez ikakvih problema. Ovi su automobili zaista nešto posebno – kaže Damir Udovičić, predsjednik slavonsko-baranjske podružnice Renault kluba Hrvatska. Mnogobrojni posjetitelji uživali su u promotivnim vožnjama popularne "četvorke", koja ih je svojim šarmom za trenutak vratila u prošlost.

Uz slavonske gastronomske delicije, domaćini su goste počastili bogatim programom te izletom u obližnju Popovićevu šumicu, gdje je održana svečana dodjela nagrada i priznanja.

>> Poziv na bijeg u nepoznato

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.