NAKON OLUJE

Posljedice nevremena u Splitu: Ceste su pod vodom, a stabla su porušena po gradu

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Potopljeno raskrižje Solin - Sirina
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Potopljeno raskrižje Solin - Sirina
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Potopljeno raskrižje Solin - Sirina
05.08.2023.
u 11:08
Na Facebook grupi Gradski kotar Gripe - Split obijavljeno je da postoji mogućnost da zbog posljedica poplave  šahtovi ne mogu primiti svu količinu vode lii budu začepljeni raslinjem,
Pogledaj originalni članak

Sinoć oko ponoći olujno nevrijeme je zahvatilo Split i srušilo stabla po gradu. Također, na Bačvicama dijelovi stabla pali su na parkirane automobile.

Na Solinskoj cesti, oko 1:30 vatrogasci su izvlačili vozilo iz vode, a na Voćnom trgu ispumpavali su vodu iz jednog objekta, piše Slobodna Dalmacija.

Na Facebook grupi Gradski kotar Gripe - Split objavljeno je da postoji mogućnost da zbog posljedica poplave šahtovi jer ne mogu primiti svu količinu vode ili budu začepljeni raslinjem, iglicama i slično. Također, napisali su da je od posljedica nevremena nastradao i dio ograde sportskog terena. 

VIDEO: Nevrijeme zahvatilo i Split: Neke prometnice su pod vodom, automobili zapeli na ulicama

 

Brodarica kod Šibenika jutros je također bila poplavljena i to baš na dijelu gdje je najopasnija dionica i gdje je niz od 11 pješačkih prijelaza. Podsjetimo, na tom je mjestu na južnom ulazu u Grad nedavno došlo do stravične prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno dvoje djece. 

 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.