uz sve počasti

Posljednje zbogom vukovarskom heroju Stipi Poli

Foto: Branimir Bradarić
stipo pole
Foto: Branimir Bradarić
stipo pole
20.12.2013.
u 13:59
Na posljednjem ispraćaju Poli okupili su se članovi njegove obitelji, suborci te brojni prijatelji. Među okupljenima su bili i čelnici PU vukovarsko-srijemske županije.
Pogledaj originalni članak

Uz vojne i civilne počasti danas je na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata pokopan ratni načelnik Policijske uprave Vukovar Stipo Pole. Na posljednjem ispraćaju Poli okupili su se članovi njegove obitelji, suborci i brojni prijatelji. Među okupljenima su bili i čelnici PU vukovarsko-srijemske županije. 

– Stipo Pole bio je tih, miran, pošten i hrabar čovjek koji je sve svoje dužnosti obavljao vrlo profesionalno. Posebno se iskazao kao policajac i ratni zapovjednik – rekla je glasnogovornica MUP-a Sandra Veber. 

>>Preminuo Stipe Pole, jedan od heroja Vukovara

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NU
nutna-
14:42 20.12.2013.

E Branimire,crni Branimire,"otišao" je jedan veliki čovjek,čovjek koji ima nemjerljive zasluge u organizaciji obrane Vukovara,čovjek miran, samozatajan i skroman koji je živio za ovaj komad ravnice i bio spreman život dati za nju i shodno tome zaslužio je koji redak više od ovog Vašeg suhoparnog "izvještaja".Mogli ste mirne duše napisati da je ispraćen dostojanstveno nadahnutim govorom svećenika i solidnim govorom glasnogovornice MUP-a,ali ste isto tako mogli napisati da je sramota što na ispračaju ratnog načelnika PU Vukovar nije bio nitko iz resornog ministarstva.Sramota da se ministar Ostojić nije udostojio poslati bar pomoćnika kad je već on "zauzet". Isto tako sram može biti ministra Matića što nije poslao nikog iz ministarstva branitelja.Ne sumnjam da bi obojica napravili pravi "performans" na groblju da je kojim slučajem Stipo Pole bio SDP-ovac.Ova nenarodna vlast je toliko ljigava da to graniči sa ludilom,zlo mi je kad se sjetim kako se klanjaju Račanu na grobu a prvog Predsjednika Franju Tuđmana ignororaju kao da ne postoji.Nećete ni vi dovjeka,pljuc...

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
14:53 20.12.2013.

Pokoj mu duši, naravno člančić veličine poštanske marke od poželjnog novinara. Šteta što nije doživio bolja vremena od ove SDP-ovske SRH br. 2 nakarade.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:38 20.12.2013.

i svjetlost vječna svjetlila njemu