okrunjeni mesar

Postao kralj zahvaljujući SP-u i brazilskoj kobasici

Foto: DW screenshot
kralj kobasica
Foto: DW screenshot
kralj kobasica
15.07.2014.
u 09:28
Jürgen Brunner otkriva što čini najbolju kobasicu i kakve sastojke treba dodati za pravi "brazilski" okus kobasice pobjednice
Pogledaj originalni članak

Kralj kobasica Jürgen Brunner do krune je došao inspiriran Svjetskim prvenstvom u Brazilu. Na ovogodišnjoj Franačkoj konferenciji pečenica za franačkog kralja pečenica okrunjen je mesar iz Erlangena koji je ocjenjivački sud osvojio kobasicom s okusom Svjetskog prvenstva u nogometu.

Jürgen Brunner otkriva što čini najbolju kobasicu i kakve sastojke treba dodati za pravi "brazilski" okus kobasice pobjednice.

>>Evo kako je nastao hot dog: Najplemenitiji među psima jest onaj vrući, hrani ruku koja ga grize
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.