na razini županje

Potpisan dogovor o suradnji HSP-a dr A. Starčević i Posavske stranke

15.02.2013.
u 19:35
Ove dvije političke stranke utvrdile su postojanje potrebe formiranja političkog partnerstva na razini grada Županje, a Sporazum o političkoj suradnji potpisali su u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika
Pogledaj originalni članak

U Gradskoj vijećnici Grada Županje danas je svečano potpisan Sporazum o političkoj suradnji na razini grada Županje između Posavske stranke i HSP-a dr Ante Starčević, a predstavljen je i zajednički kandidat za gradonačelnika Županje na lokalnim izborima u svibnju, Mato Zovkić, dipl. soc. radnik iz Županje, kao izvanstranačka osoba. 

Ove dvije političke stranke utvrdile su postojanje potrebe formiranja političkog partnerstva na razini grada Županje, a Sporazum o političkoj suradnji potpisali su čelnici gradskih organizacija u nazočnosti najviših stranačkih dužnosnika stranaka, rečeno je na popodnevnoj konferenciji za medije, gdje je predstavljen zajednički program s kojim će PSS i HSP AS zatražiti povjerenje birača u Županji.

Model izlaska na izbore je koalicija i zajednička lista, a "čelnici stranaka istaknuli su kako ovo nije kraj jer se nadaju da će se ovoj listi i potpori zajedničkom kandidatu za gradonačelnika pridružiti i druge političke stranke, udruge i istaknuti pojedinci s područja grada Županje koji pripadaju demokršćanskom, starčevićanskom i domoljubnom političkom korpusu".

Nazočnima su se obratili Mato Zovkić, Daniel Džinić, predsjednik podružnice HSP-a AS Županja, Pero Ćorić, glavni tajnik HSP-a AS, Mijo Perkunić, predsjednik PSS-a, i Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a AS i saborska zastupnica.

>>Vukovarski dogradonačelnik u paravojnom kampu u Srbiji?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SI
sifoklop
22:31 15.02.2013.

Vau koja koalicija. HDz i SDP umiru od straha. Bravo Pero bravo Ružo.