sam na bikovo

Potraga i dalje traje: Policija objavila fotografiju nestalog Čeha

Foto: PU Splitsko-dalmatinska
Potraga i dalje traje: Policija objavila fotografiju nestalog Čeha
27.07.2013.
u 12:54
Nastavlja se potraga za nestalim 47-godišnjem državljaninom Češke koji se jučer sam uputio na Biokovo
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se potraga za nestalim 47-godišnjem državljaninom Češke koji se jučer nestao na Biokovu.

Policija moli građane ukoliko imaju saznanja o nestaloj osobi i i okolnostima nestanka, da svoja saznanja što prije dostave najbližoj policijskoj postaji osobno, odnosno pozivom na broj telefona 192.

Prema prikupljenim informacijama, zalutali Čeh krenuo je preko mjesta Bast u smjeru planine Biokovo, nakon čega mu se izgubio svaki trag. Osoba je visine 175 cm, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, tamnoplave kovrčave kose, svijetloplavih očiju, a u trenutku odlaska iz Baške Vode bio je odjeven u tamnozelenu majicu kratkih rukava, s tzv.maskirnim uzorkom, crne kratke hlače, crnu jaknu, svijetlosmeđe planinarske cipele, a na glavi je imao crvenu kapu, tzv.šiltericu, s natpisom Liverpool.

Nestanak 47-godišnjeg Čeha prijavljen je jučer, kao i nestanak još jednog njegovog sunarodnjaka, čije je tijelo, nažalost, pronađeno jučer popodne iznad Živogošća u blizini vrha Strn.

>>HGSS pronašao mrtvog planinara na Biokovu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.