vozač primijetio dim

Požar u garaži u Zagrebu: Peugeot 406 u potpunosti izgorio, uzrok još nepoznat

Foto: Čitatelj
Požar u garaži u Zagrebu: Peugeot 406 u potpunosti izgorio, uzrok još nepoznat
20.04.2021.
u 10:34
Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Šteta  za sada nije utvrđena. Uslijed požara došlo je do začađenja zidova i oštećenja električnih instalacija iznad osobnog automobila.
Pogledaj originalni članak

Što je uzrok požara koji je 19. travnja oko 22 sata izbio na automobilu u podzemnoj garaži na Trgu Eugena Kvaternika, za sada je nepoznanica. Kako kažu u zagrebačkoj policiji, očevid bi se trebao provesti danas.  Ono  što je do sada poznato je da je požar izbio na Peugeotu 406  koje je u potpunosti izgorjelo. Vozilo je vlasništvo 28-godišnjaka koji je policiji kazao da je zaustavio vozilo u garaži, nakon čega je u kabini vozila primijetio dim.

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Šteta  za sada nije utvrđena. Uslijed požara došlo je do začađenja zidova i oštećenja električnih instalacija iznad osobnog automobila. Zbog požara je tramvajski promet Kvaternikovim trgom bio obustavljen od 22.15 do 23.15 sati, a cestovni promet od 22.15 do pola sata iza ponoći. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TM
trade_mark
12:57 21.04.2021.

pa... šta garaža ne bi trebala imati one sprinklere za gašenje požara?????? kakva je to garaža??

DU
Deleted user
11:10 20.04.2021.

Nešto učestalo gore auti po Zg. Najbolje je vidjeti da li je auto skup, ako je auto jeftin vjerojatno je došlo do samozapaljenja dok kod skupih uvijek postoji sumnja