Jedi što vrijedi

Požeški obrtnici građanima dijelili posne specijalitete

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
požega veliki petak
25.03.2016.
u 17:38
Velik odaziv i zadovoljstvo građana siguran su pokazatelj kako će ovakve akcije u budućnosti prijeći u tradiciju
Pogledaj originalni članak

U Požegi su u organizaciji Obrtničke komore i Udruženje obrtnika na Veliki petak dijeljeni posni obroci. Akcija je održana u sklopu promocije projekta “Riba Hrvatske – jedi što vrijedi”, a građani su mogli kušati perkelt od soma sa širokim rezancima i kajganu sa srimušem i tartufima.

Velik odaziv i zadovoljstvo građana siguran su pokazatelj kako će ovakve akcije u budućnosti prijeći u tradiciju. - Pripremili smo 500 porcija perkelta i kajganu od tristo jaja. Som je iz domaćeg uzgoja, paprika baranjska, jaja i rezanci su također domaći iz proizvodnje naših obrtnika i na ovaj način želimo promovirati projekt – rekao je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk.

Podjeli su se priključili i gradonačelnik Vedran Neferović te župan Alojz Tomašević.

>>Na Veliki petak u Vinkovcima podijeljeno više od 1500 posnih obroka

>>Baš valja obići plac: kad nađete jeftinije, ostane vam i za grincajg

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar JMslbrod
JMslbrod
21:30 25.03.2016.

Jedimo domace i hrvatsko pomozimo svojim krajevima kupujmo od nasih poljoprivrednika koji se trude ,zdravije je i bolje i imamo obostranu korist

TH
than
00:49 26.03.2016.

Hahaha perkelt sa tartufima ?!?!?! Boze mili.... Koja je ovo glupost ?!?!? U sred Slavonije madjarsko jelo sa tartufima kojih nema u Slavoniji.... Ovaj clanak je uzasan...., a oni koji su ovo napravili su tesko nesposobni...