Hirovito ljeto

Pred nama novo osvježenje: Početak tjedna vruć, slijedi promjena

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Pred nama novo osvježenje: Početak tjedna vruć, slijedi promjena
26.06.2023.
u 09:04
Danas sunčano, s temperaturama iznad 30, a već sutra porast naoblake. Može biti i izraženijih pljuskova.
Pogledaj originalni članak

Pretežno sunčano, uglavnom ponegdje u unutrašnjosti poslijepodne s umjerenom naoblakom očekuje u ponedjeljak Hrvatsku, a najviša dnevna temperatura kretat će se od 27 do 32 Celzijeva stupnja, prognoziraju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Vjetar će puhati većinom slab, na istoku mjestimice umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u gorju sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura, sredinom dana i poslijepodne sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. HAK javlja kako se na autocesti A1 Zagreb – Ploče – Karamatići između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakog vjetra.

Sutra Hrvatsku očekuje promjena vremena

"U većini krajeva već tijekom prijepodneva postupan porast naoblake. Kiša i grmljavina ponegdje sredinom dana, a osobito kasno poslijepodne i navečer. Mjestimice može biti izraženijih pljuskova. U Dalmaciji pretežno sunčano. U unutrašnjosti će zapuhati slab i umjeren sjeverac i sjeveroistočnjak, ponegdje moguće s jakim udarima. Na Jadranu slab i umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, na sjevernom dijelu popodne i jugo, a navečer bura u jačanju. Najniža jutarnja temperatura između 12 i 17, na Jadranu od 19 do 24 °C. Najviša dnevna temperatura od 24 do 29, na Jadranu do 32 °C", objavio je DHMZ u svojoj vremenskoj prognozi.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.