Nestranački ministar

Predrag Matić o sukobu u SDP-u: Nije to lijepo čuti ni vidjeti

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Predrag Matić o sukobu u SDP-u: Nije to lijepo čuti ni vidjeti
29.05.2014.
u 23:22
- Nije to ugodno ni čuti, a ni vidjeti - samo je kratko rekao ministar Matić i dodao da mu je "dosta toga nepoznato" i ne može kompetentno govoriti o toj temi jer je "nestranački ministar Vladi".
Pogledaj originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić Fred u HRT-ovom Dnevniku 3 nije želio komentirati sukob između premijera Zorana Milanovića i bivšeg ministra financija Slavka Linića pravdajući se riječima da je "nestranački ministar u Vladi".

- Nije to ugodno ni čuti, a ni vidjeti - samo je kratko rekao ministar Matić i dodao da mu je "dosta toga nepoznato" i ne može kompetentno govoriti o toj temi jer je "nestranački ministar Vladi".

Podsjetimo, Linić je danas Milanovića optužio da interese obitelji i prijatelja stavlja ispred interesa države, da njegov prijatelj i predsjednik NO Ine Siniša Petrović djeluje u korist MOL-a, a izrazio je i sumnje da ga službe prisluškuju. Smatra da je krajnji Milanovićev cilj njegovo uhićenje.

>>Linić: Pravi su razlozi moje smjene INA i kredit od 20 milijuna kuna tvrtki Mali biskviti

>>Kolarić: Slučaj Linić početak je potopa SDP-a i Vlade

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
07:36 30.05.2014.

Gadno je kad se narod dohvati fiskalne kase na izborima pa priopći vlastodršcima što misli o njima, zar ne? E još više gadno je kad te branitelji izviždaju da bubnjići pucaju, a što se zbilo nedavno Matiću. I onda se prvo postavlja pitanje: Narod (branitelji) nas ne podnose, da li imamo rezultate - pogledajmo na semafor!? A tamo svi gospodarski parametri države u crvenom. Znači, jedino nam preostaju ostavke!

Avatar Neron
Neron
09:05 30.05.2014.

Nevjerojatno je kako se "pravi" političari distanciraju od vlastitog mišljenja kad uhvate fotelje. Boje se da se ne zamjere krivom jer ne znaju tko će na kraju sukoba ostati na nogama, pa onda ništa ne kažu. Eto, sad sam prvi puta čuo da je Matić nestranački ministar - voda dolazi do grla. E moj Matiću, da si ti tako '91. govorio kako je ružno za vidjeti sva ta razaranja po Hrvatskoj... Ili imaj svoje mišljenje i djeluj, ili se makni i prepusti mjesto onima koji to mogu i znaju. A to ne vrijedi samo za Matića - koliko sam primjetio samo je od svih ministara Jovanović jasno i glasno odbacio optužbe protiv svog šefa i stao na njegovu stranu.

Avatar ukurtapash
ukurtapash
11:55 30.05.2014.

predrag "fred" matic "nestranacki covik"? lik je ulizica i poltron SDP-a. prvo zato sto mu je SDP-ovac josipovic "izlecio PTSP" a onda zato sto mu je SDP-ovac milanovic "dao zaposlenje". sto prije otfikari, to bolje. da ga vise nemoramo ni gledati ni slusati.