DAROVI DOBROTE I LJUBAVI

Predsjednica Grabar-Kitarović uputila vjernicima božićnu čestitku

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović i Josip Bozanić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Kolinda Grabar Kitarović i Josip Bozanić
23.12.2019.
u 11:15
Istaknula je kako  Božić donosi darove dobrote i ljubavi
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u ponedjeljak božićnu čestitku hrvatskim crkvenim velikodostojnicima te vjernicima u Domovini i iseljeništvu, u kojoj ističe da Božić donosi darove dobrote i ljubavi, budi optimizam i poziva na zajedništvo.

 „Božić nam donosi darove dobrote, darežljivost ljubavi prema drugome, svojom vedrinom nas ohrabruje, budi optimizam i poziva na zajedništvo toliko potrebno našem društvu, kako bi postigli mir i usmjerili svoje snage u jačanje pozitivnih vrijednosti koje nas okupljaju“, navodi se u čestitci, priopćeno je iz Ured predsjednice Republike. 

 Božićnu čestitku predsjednica Grabar-Kitarović uputila je mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije (HBK), kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom, i svim hrvatskih nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama, redovnicima te vjernicima u Domovini i iseljeništvu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KO
Kokoiduhovi
13:32 23.12.2019.

Ma kome trebaju njene čestitke? Neka ide u SAD čestitati. Nema pojma kako ljudi žive, nije dijelila sudbinu Hrvatske nego je otišla van. Nema pojma o ničemu osim o tome da su ustaše (za nju) super dečki te da su oni zaslužni što Hrvatska uopće postoji. Daj se vratite u svoju pravu domovinu: SAD.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:36 23.12.2019.

jačanje pozitivnih vrijednosti................pozdrav tebi,sauchi,vučiću,kuščeviću ,žalac ,banderasu iz Irske

ŽO
žoržet
14:31 23.12.2019.

pa kaj nije već jednom, u predizbornom TV spotu čestitala božić, a jozo bozo joj odmah uzvratio, 'diskretnom porukom' glasačima u prvom krugu? ili se to ne računa??? bude sad možda nakon ovog ponovila i svoj nastup u osijeku, to je ono bilo baš zabavno - a bogmeč i majčinski, s obzirom na to koliko je 'lukica' narađala i kakvu budućnost dogovara za svoju internetski (polu)pismenu djecu? ili će pak ipak kakav drugokrugaški skup održati u šibeniku, tako što će porijeklo iz toga grada pripisati npr. stojku vrankoviću ili josipu đerđi, da se ispriča za 'omašku' sa zadraninom draženom? ah, nije ni čudo da ti se - nakon tolikih selidbi ureda od prevlake do vukovara (ali ne i, gle zaboravne nje, bista-bilderice, s npr. pantovčaka u obližnju npr. visoku), uvođenje i 'smještanje' cijele jedne zemlje sa svim korijenjem iz vjekovne postojbine čak u samu 'sridu' europskoga kontinenta ali istodobno (k'o na dvije stolice) i u sam ' mediteranski bazen', pa još pride strašno strastvene borbe oko držanja 'uspravnice' na čak 'tri mora' (baltičko, jadransko i crno ili?) - žešće zavrti u glavi, samo od sebe... pa moraš malo predahnuti i opustiti se uz jače turbofolk-hitove, grupne sportove i pečenje kolača frendićima...