Tragedija u Međimurju

Pregazila muškarca (55) koji je ležao na cesti pa pobjegla

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
Pregazila muškarca (55) koji je ležao na cesti pa pobjegla
30.09.2018.
u 10:53
Vozačica (40) brzinu kretanja nije prilagodila uvjetima na cesti
Pogledaj originalni članak

U Donjem Vidovcu u Glavnoj ulici, noćas nešto prije 3 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo muškarac (55).

- 40-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Kotoriba brzinu kretanja nije prilagodila vidljivosti (noć) tako da vozilo može zaustaviti pred svakom zaprekom zbog čega je na ravnom djelu ceste vozilom udarila u 55-godišnjaka s područja općine Donji Vidovec koji je ležao uz bicikl na kolniku. Vozačica je napustila mjesto nesreće te je naknadno pronađena na adresi prebivališta - doznaje se u policiji, piše emedjimurje

Protiv vozačice bit će podnijete kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i ne pružanja liječničke pomoći.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DU
Deleted user
11:37 30.09.2018.

znači pijana budala zaspe nasred ceste i zbog svoje gluposti pogine, a pravosuđe će sada ovoj ženi i njenoj obitelji pretvoriti život u pakao sljedećih 20 godina?

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
11:38 30.09.2018.

Treba obavezno prilagoditi vožnju pijancima na cesti. Šteta baš da naši prometni stručnjaci i zakonodavci nisu izmislili znak opsnosti " pijanci na cest" sa ograničenjem brzine 10km/h. Za čudo nema prijave pijancu što nije prilagodio brzinu uvjetima i stanju na kolniku.

GU
Gustirna
11:54 30.09.2018.

Zena je nahebala ako ovaj ima veze sa pupovcem i cetnicima...ako je hrvst bit ce slavlja u udbaskocetnickim krugovima tipa beljak i jovsnovic iz rijeke..i medijima...