opasna avantura

Prehodali zalađenu Savu: Sada smo glavne face u selu

Foto: 'Branimir Bradaric/Vecernji list'
Prehodali zalađenu Savu: Sada smo glavne face u selu
13.02.2012.
u 21:30
Odjednom je led počeo škripati, gotovo da mi je srce stalo, kaže Vincetić i dodaje da je riječ o pravom ruletu
Pogledaj originalni članak

Skupina mladića iz Štitara koji su u subotu prehodali zaleđenu Savu kod sela u blizini Županje kažu da su se na ovu avanturu odlučili jer žele da njihova imena ostanu zapamćena u selu.

– Svjesni smo bili i rizika u koji se upuštamo, no željeli smo da se o nama priča kao i onima koji su još 1985. prehodali Savu. Sada smo mi glavne face u selu i svi o nama govore – kaže Josip Vincetić, koji je sa 19 godina bio najmlađi u skupini u kojoj su bili i Ivan Markaljević, Mirko Buzov, Filip Matić i dva Marka Kopića.

– Bojali smo se i nije nam bilo svejedno. U jednom je trenutku led počeo škripati, gotovo da mi je srce stalo. Ipak, najbitnije je da smo uspjeli – ističe Vincetić te dodaje da nikome ne preporučuje takvu avanturu jer je zaista riječ o pravom ruletu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

Avatar banijac68
banijac68
09:52 14.02.2012.

tintilinic100 19 godina naj mlađi i za to su za tebe dijeca bez odgovoornosti i ja sama napravio neki puta glupost ali sami sam morao snositi posljedice

DR
drznedaj
21:57 13.02.2012.

E blesani, imate vise srece nego pameti. AKo ste vec odlucili prelazit Savu onda ne tako blizu jedan drugom. AL aj, hvala bogu ostali ste zivi i zdravi

DE
deus ex machina
06:24 14.02.2012.

NE GLAVNE FACE...................... Ovi mladci su ne \"glavne face\" u selu već prije bi se reklo........ \"glavne budale\"!