Boeing 777

Prekinuta potraga za nestalim avionom, signali ne dolaze od crne kutije

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Prekinuta potraga za nestalim avionom, signali ne dolaze od crne kutije
29.05.2014.
u 07:43
Potraga se obustavlja na najmanje dva mjeseca, a trenutačno se pregovara o njezinu nastavku
Pogledaj originalni članak

Bluefin-21, američki podmorski robot, završio je potragu za nestalim letom 370 Malaysia Airlinesa uz zapadnu australsku obalu, javlja aunews.com.

Australske vlasti odbacile su mogućnost kako se nestali Boeing 777 nalazi na području na kojem su uhvaćeni signali, za koje se vjerovalo da dolaze od crne kutije.

Potraga se obustavlja na najmanje dva mjeseca, a trenutačno se pregovara o njezinu nastavku. Točan datum druge faze potrage zasad nije poznat.

Michael Dean, jedan od direktora mornarice SAD-a izjavio je kako signali dolaze iz drugog izvora nevezanog uz avion Malaysia Airlinesa koji je 8.ožujka nestao s 239 putnika.

>> Objavili satelitske podatke o nestalom Boeingu 777

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrxxx111
20:10 29.05.2014.

kakav to izvor mora biti da ga zamjene sa signalom crne kutije ? uostalom zar niste pisali nedavno da su baterije u CK prazne ?