zahvalio mu se

Premijer Milanović poslao pismo Papi: Pročitajte što piše!

Foto: Reuters/PIXSELL
Premijer Milanović poslao pismo Papi: Pročitajte što piše!
25.02.2013.
u 13:09
Uvjeren sam da će Vlada Republike Hrvatske, koja je privržena čvrstim bilateralnim odnosima sa Svetom Stolicom, nastaviti raditi s nasljednikom Vaše Svetosti na Petrovom prijestolju i najbližim suradnicima, napisao je Milanović Papi
Pogledaj originalni članak

Premijer Zoran Milanović poslao je pismo papi Benediktu XVI. u povodu njegova odlaska.

– Sveti Oče, u povodu skorašnjeg završetka papinske službe, osobita mi je čast uputiti Vašoj Svetosti najiskrenije i najljepše čestitke na uspješnom osmogodišnjem pontifikatu, obilježenom odanošću, dostojanstvom, dugoročnom vizijom, a osobito hrabrošću i poniznošću – napisao je Milanović te mu se zahvalio što ga je primio u listopadu 2012. tijekom njegova prvog službenog posjeta Vatikanu.

– Uvjeren sam da će Vlada Republike Hrvatske, koja je privržena čvrstim bilateralnim odnosima sa Svetom Stolicom, nastaviti raditi s nasljednikom Vaše Svetosti na Petrovom prijestolju i najbližim suradnicima u duhu dijaloga, otvorenosti i međusobnog uvažavanja. Želim u svoje osobno ime, kao i u ime Vlade Republike Hrvatske i hrvatskog naroda, sve najbolje Vašoj Svetosti u nastavku Njezinog duhovnog života – napisao je Milanović Papi.

>> Benedikt XVI.: Ne napuštam Crkvu, povlačim se u molitvu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DE
denis12345
17:06 25.02.2013.

25.02.2013. u 14:15h Oger je napisao/la: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ali ova Vlada kao i njihova braća iz opozicije više niti ne zaslužuju ništa drugo osim ismijavanja. Najbolje bi bilo da svi zajedno nestanu iz naših života. Nesposobni, nemoralni i korumpirani = 99% hrvatskih političara.

HO
hordubal
13:23 25.02.2013.

možda glupa primjedba s moje strane, no što Milanović nije nevjernik, a i odnosi Hrvatske i Vatikana su relativno dobri, no trenutno bi trebali biti zadnja briga našeg premijera kojem se država raspada pod nogama

OB
-obrisani-
13:47 25.02.2013.

Mi bismo se također trebali zahvaliti Milanoviću! P. S. Kada vas netko nečime ponudi, možete dvojako odgovoriti. "Zahvaljujem". To znači da prihvaćate ponuđeno. "Zahvaljujem se". To znači da odbijate ponuđeno.