Užas u Dicmu

Preminula djevojka (18) koja je stradala u prometnoj nesreći: Pijani vozač prešao u suprotnu traku

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet
09.09.2023.
u 14:01
Nakon izlaska iz bolnice, nad 44-godišnjakom će se provesti kriminalističko istraživanje. Ostale dvije sudionice ( maloljetnica i 25-godišnjakinja) zadobili su teške tjelesne ozlijede i nalaze se u bolnici
Pogledaj originalni članak

Poginula je jedna od putnica iz automobila koji su sudjelovali u prometnoj nesreći jučer poslijepodne u Dicmu. "U odnosu na prometnu nesreću koja se dogodila jučer, 08. rujna 2023.g. oko 18:35 sati u Dicmo, Prisoje, danas u jutarnjim satima u bolnici preminula je 18-godišnjakinja putnica", objavili su u PU splitsko-dalmatinskoj. 

O prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno općinsko državno odvjetništvo. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid. Utvrđeno je da je 44-godišnji vozač osobnog vozila upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, te je osobnim vozilom prešao suprotnu kolničku traku i udario u drugo osobno vozilo u kojem su se nalazile tri ženske osobe.

Nakon izlaska iz bolnice, nad 44-godišnjakom će se provesti kriminalističko istraživanje. Ostale dvije sudionice ( maloljetnica i 25-godišnjakinja) zadobili su teške tjelesne ozlijede i nalaze se u bolnici.

VIDEO Katastrofa u Maroku

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

ST
Startrack
15:31 09.09.2023.

"bitno da se loče jer ako neločeš nisi in." U mom zivotu, i mojih prijatelja, i kadsam zivio u Hercegovni a i kad zivim u USA "IN" je znacilo biti fit, nabildan, imat bjesno auto koje si kupio na aukciji onda sredio i frizirao motor ili transmisiju, i hodat u skrojenoj odjeci. Odakle taj "in" u Hrvatskoj? Tome ga fratar nije ucio sigurno.

DE
Dex
16:41 09.09.2023.

dok se ovakve stvari ne počno tretirati kao namjerno ubojstvo dotle će biti hrpa pijanaca po cesti

NO
Nordik
15:06 09.09.2023.

Dok su kazne "guljenje krumpira" gazi dalje