prometna nesreća

Preminuo muškarac na kojeg je u Držićevoj naletio auto

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
nalet na pješaka (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
nalet na pješaka (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
nalet na pješaka (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
nalet na pješaka (1)
07.03.2013.
u 11:15
Muškarac (53) s teškim je ozljedama bio prevezen na Rebro, gdje je preminuo
Pogledaj originalni članak

Muškarac (53) na kojeg je u 8.42 sati na Aveniji Marina Držića u Zagrebu automobilom naletio vozač preminuo je od posljedica nesreće, izvijestila je zagrebačka policija.

Muškarac je s teškim ozljedama prevezen na Rebro, gdje je preminuo.

Policija će nakon obavljenog očevida imati više informacija o ovoj nesreći. 

>>Vozač koji je ubio ženu i psa dosad imao 11 prekršaja

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DU
Deleted user
12:05 07.03.2013.

Kriv je samo ako je vozio prebrzo pa nije stigao zbog toga izbjeći pješaka. Pješak je kriv što je prelazio na neobilježenom prijelazu. Kraj priče. Previše dramatizirate.

MO
motherofthree
12:21 07.03.2013.

Milas, zebra se nalazi oko 50 m sjevernije. Blesavac je pretrčavao 4 kolničke i dvije tramvajske trake. Kad se oporavi, trebalo bi ga poslat u zatvor. I da nadoknadi materijalnu i duševnu štetu vozaču pred čiji je auto iskočio iz živice.

EH
enigmus-hr
11:28 07.03.2013.

Razvoj događaja će ići u sljedećem smjeru: vozač koji je niti kriv niti dužan naletio na budaletinu odgovarat će za izazivanje prometne sa teškim ozljedama, odgovarat će i kazneno i dobiti najvjerojatnije uvjetnu kaznu i zabranu vožnje do godine dana. Po našoj sudskoj praksi pješak je uvijek u pravu, pa kolko god bio budala. Nekima bi trebalo uvesti polaganje ne za vozačku dozvolu nego dozvolu za hodanje.