MOLE GRAĐANE ZA POMOĆ

Prepoznajete li muškarce s fotografija? Traži ih zagrebačka policija

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
01.04.2022.
u 17:31
Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, policija ih poziva da obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju, ili neka se jave na 192
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava zagrebačka objavila je kako traži dvojicu muškaraca koji su povezani s dva zasebna slučaja prevare. 

Naime, iz policije su priopćili kako je u petak 4. ožujka oko 10 sati došlo do prevare starijeg muškarca ispred bankomata u Ulici Račkoga 6. Muškarac kojeg traže starosti je oko 45 do 50 godina, jače je tjelesne građe, visok je oko 190 centimetara te ima tamnu kraću kosu.

Foto: PU zagrebačka

U drugom slučaju policija je izvijestila kako je u subotu 2. siječnja oko 18 sati došlo do računalne prijevare na štetu ženske osobe u Trpimirovoj ulici 31.

Navodi se kako je na fotografijama muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu, a starosti je oko 30 godina, mršavije je tjelesne građe, visok oko 170 centimetara te ima crnu kraću kosu i bradu.

Foto: PU zagrebačka

- Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192 - napisali su iz policije za oba slučaja.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese v.pp.zagreb@mup.hr.

>> VIDEO Tragedija u Srbiji: Osam osoba poginulo u rudniku, zarobljeno ih je još dvadesetak

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

FM
fmica
18:14 01.04.2022.

ovaj debeli je sigurno HDZ-ovac a za ovog drugog nisam siguran...

VI
_višeslav
21:36 01.04.2022.

novi ministri?

PO
poluprovokator
20:02 01.04.2022.

Drugi nije naš genotip.