NAPALO GA ČETVERO

Presreli ga, pretukli, orobili i skinuli mu tenisice s nogu te pobjegli

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Presreli ga, pretukli, orobili i skinuli mu tenisice s nogu te pobjegli
23.12.2021.
u 08:14
Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.
Pogledaj originalni članak

Novčanik su mu izvukli iz stražnjeg džepa. U njemu su bile kartice i novac. S nogu su mu skinuli tenisice. I zatim pobjegli. Prethodno ga je njih četvero napalo, oborilo na pod i izudaralo. Tako otprilike glasi opis događaja koji se zbio 19. prosinca, a sada se događaj kvalificira kao razbojstvo. Za njega se sada sumnjiče 35-godišnjak i 36-godišnjak, koji su zbog toga ispitani na ODO Zagreb.

Sumnjiči ih se da su žrtvu napali zajedno s još jednim muškarcem i ženom, koji su za sada nepoznati i za njima se traga. Njih je četvero prišlo žrtvi te su ga počeli udarati rukama i nogama, pri čemu je pao na pod. To su iskoristili da mu ukradu novčanik iz džepa, a tu je šteta oko 400 kuna. Uzeli su mu i tenisice s nogu te pobjegli.

Dvojcu koji je uhićen i ispitan, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO: Požar u zagrebačkoj Radničkoj: Zapalio se kontejner!

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar duje912
duje912
08:46 23.12.2021.

nemate potrebe pogađati - cigani!

Avatar Definity
Definity
08:51 23.12.2021.

Ako je suditi po "ilustraciji", riječ je o stanovnicima elitnog naselja?

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:18 23.12.2021.

Što kaže Kajtazi na ovaj nemili događaj?