prevara

Prevarantice uzele novac za lažne masažne pojaseve

Foto: Arhiva VL
Prevarantice uzele novac za lažne masažne pojaseve
01.06.2012.
u 10:21
Nakon što im je žena isplatila novac za mehanički i navodno električni pojas, nepoznate su se udaljile, a poslije je zamijetila da je riječ o pojasevima bez obećanih funkcija
Pogledaj originalni članak

Dvije nepoznate ženske osobe jučer poslijepodne došle su u kuću 77-godišnje žene u Kalima te joj ponudile dva pojasa za masažu. Rekle su joj da je riječ o daru po posebnoj preporuci liječnika.

Nakon što im je žena isplatila novac za mehanički i navodno električni pojas, napustile su kuću. Ubrzo je zamijetila da je riječ o pojasevima bez obećanih funkcija.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
11:58 01.06.2012.

ma sto se ima koga pustat u kucu... mene kad zovu na telefon da sam nesto osvojio ili zbog mjerenja krvnog tlaka ili bilo cega drugog posaljem ih rodni kraj... isto tako jednom su neke 2 mlade isto isle od vrata do vrata pa sam im rekao da ako bude seksa mozda i kupim... odmah su se pokuple i otisle... tko zna mozda sam trebao reci da cu sigurno kupit hehehehe

ST
striko
13:02 01.06.2012.

ahaaahhaha. stvarno monstrumi. ministar gospodarstva ustečaji svoju firmu sa stotinama milijuna nenaplativog duga a ovo je tema.