Nova tržnica

Pri kraju druga faza izgradnje brodske tržnice

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Pri kraju druga faza izgradnje brodske tržnice
07.06.2013.
u 16:22
Ukupna vrijednost investicije je 10,1 milijuna kuna. Druga faza izgradnje podrazumjeva i uređenje prilaznih cesta te pješačkih staza
Pogledaj originalni članak

Nakon što je završen prvi dio rekonstrukcije slavonskobrodske tržnice i stvoreni uvjeti da se svi prodavači, štandovi i kiosci vrate u obnovljeni natkriveni dio, nastavljeni su radovi na uređenju otvorenog dijela.

Pored uređenja i popločavanja prodajnog dijela, druga faza izgradnje podrazumijeva i uređenje prilaznih cesta te pješačkih staza.

Ukupna vrijednost investicije je 10,1 milijuna kuna.

- Do probijanja rokova u izgradnji tržnice došlo je jer u vrijeme raspisivanja natječaja nismo računali na gubitak vremena do kojeg je došlo prilikom prebacivanja kioska – kaže gradonačelnik Mirko Duspara.

On dodaje kako je tržnica u financijskom dijelu dobro pokrivena i kako nema nikakvih dugovanja prema izvođačima radova. Duspara je izrazio nadu kako će uskoro biti završen i drugi dio izgradnje, nakon čega slijedi vraćanje Tibo kioska te uređenje parkinga i pristupne ceste od Štampareve ulice prema bivšem buvljaku.

Tijekom izvođenja radova vodilo računa o tome da tržnica cijelo vrijeme bude otvorena za kupce, iako je funkcioniranje biti otežano.

- Tržnica je do sada stvarno bila pravo ruglo grada. Umjesto toga, Brođani i svi stanovnici naše županije sada će napokon dobiti kvalitetan i reprezentativan prostor koji su dugo čekali – istaknuo je gradonačelnik.

>>Klubu "Regoču" donirali kućanske aparate

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.