OPROŠTAJ

Tuga u Turnju: Prijatelji napravili bakljadu u čast tragično preminulih mladića

Foto: screenshot 24sata
Tuga u Turnju: Prijatelji napravili bakljadu u čast tragično preminulih mladića
05.05.2020.
u 21:54
U teškoj prometnoj nesreći u središtu Zadra poginuo je 20-godišnji vozač i 17-godišnji suputnik, dok su još dvojica mladića iz istog vozila ozlijeđena i za život jednog od njih liječnici su i dalje bore
Pogledaj originalni članak

Prijatelji dvojice mladića koji su preminuli u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Zadru večeras su u čast preminulih napravili bakljadu, javljaju 24sata.

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći u središtu Zadra poginuo je 20-godišnji vozač i 17-godišnji suputnik, dok su još dvojica mladića iz istog vozila ozlijeđena i za život jednog od njih liječnici su i dalje bore. Prema izjavama policije i očevidaca, uzrok tragedije je neprilagođena brzina zbog koje je vozač izgubio nadzor nad vozilom, udario u rubnjak i stup javne rasvjete te nakon što je ostao bez gume otklizao automobilom u more.

>> VIDEO Strašna nesreća u Zadru - Četiri mladića Audijem sletjeli u more

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TR
Tripoli
23:44 05.05.2020.

Cim se prave bakljade..svaki komentar je suvisan..a i bas da mu je na cast?!dve familine zavio u crno..nadam se da nece i trecu..ovo kaj ovi kure te baklje njemu cast izgleda totalno uvrnuto..

Avatar Leonn
Leonn
23:04 05.05.2020.

Iz ovoga nesto naucite svi koji volite gas.Niste vlasnici tudih zivota.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
00:05 06.05.2020.

Klošari.