MILATIĆEVA PLJUSKA

Prijavljen načelnik Jelse nakon što je ošamario osmogodišnjaka

Foto: Pixsell
Prijavljen načelnik Jelse nakon što je ošamario osmogodišnjaka
15.05.2010.
u 22:39
Milatićev sin na povratku iz škole fizički se sukobio s dvojicom vršnjaka te zadobio modrice i ogrebotine, a nakon što je doznao za njihov sukob načelnik je udario dječaka.
Pogledaj originalni članak

Protiv načelnika općine Jelsa Ive Milatića policija je podnijela optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira nakon što je na jelšanskoj rivi ošamario jednog osmogodišnjaka koji je sudjelovao u sukobu s načelnikovim sinom, piše Slobodna Dalmacija.

Milatićev sin na povratku iz škole fizički se sukobio s dvojicom vršnjaka te zadobio modrice i ogrebotine, a nakon što je doznao za njihov sukob Milatić je uz riječi "Pun mi vas je kufer, dosta mi vas je “ udario dječaka.

- Nemam nasilnu narav, ali me kao roditelja uzrujalo šta mi je dite bilo žrtva napada. Njih dva su inače dobri prijatelji i znam da će sutra opet biti dobro. Nisam ga trisnija, nego sam galamija i oštro ga prekorija jer sam bija u strahu za svog malog, koji mi je doša poprilično „izbuban“ – udara mu je glavom o asfalt! Ne branim ni svoga, prekorija sam i njega kasnije, a roditeljima tog dječaka sam se ispričao zbog galame - kazao je Milatić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
23:35 15.05.2010.

svasta pisu ove novine, katastrofa

OB
-obrisani-
05:08 16.05.2010.

Ponasa se kao veliki Nobilo! Necuveno!

HE
heather
23:03 15.05.2010.

pa kaj onda ak ga je pljusnul zaslužio je