Prije pucnjave bili kao 'otac i sin'

Iako su mu objavili fotografiju, Giljanović (37) je i dalje u bijegu

Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
Iako su mu objavili fotografiju, Giljanović (37) je i dalje u bijegu
04.05.2018.
u 09:26
Na videoblogu koji ranjeni Marko Bekavac vodi vidi se kako su se u veljači družili u kockarnici, kao i to da su se oslovljavali s 'tata' i 'sin'
Pogledaj originalni članak

Osuđivani kamatar Ivan Giljanović (37) koji je u utorak navečer u Splitu teško ranio osuđivanog ubojicu Marka Bekavca (27) i dalje je u bijegu unatoč tome što je splitska policija objavila njegovu fotografiju i informaciju da ga traže zbog pokušaja ubojstva, što su prenijeli gotovo svi domaći mediji.

Ipak, unatoč tome što je njihov posljednji susret završio krvavom epizodom, čini se da su ta dvojica starih znanaca crne kronike prije bila u dobrim odnosima, barem ako je suditi po Bekavčevu Instagram profilu i videoblogovima koje na njemu vodi.

Konkretno se to da zaključiti iz objave iz veljače ove godine u kojoj se vidi kako se s Giljanovićem kojeg oslovljava s 'Giljo' druži u kockarnici i uz smijeh ga naziva tatom, a sebe njegovim sinom.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AV
avim
10:11 04.05.2018.

Što se pravite, taj dečko već je u Bih i li u Srbiji

MO
modovisisajteMaraschino
10:10 04.05.2018.

a oni mislili kako će se odmah predati kad objave njegovu fotografiju?

NA
narod1
10:47 04.05.2018.

Ova se država ne zna pobrinuti za sebe kao što se pobrinula Jugoslavija. Nitko nije iznad države i ako netko digne ruku na policajce tu ruku treba odsjeći bez milosti. Nema reda kad nema reda