potvrđena optužnica

Primio brata u svoju kuću, a ovaj mu mjesec dana zlostavljao djecu

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Primio brata u svoju kuću, a ovaj mu mjesec dana zlostavljao djecu
14.06.2014.
u 10:33
Stricu pedofilu produljen je pritvor. Dječake je mamio u dvorišnu zgradu te se tamo iživljavao nad njima. Obitelj je dobila psihološku pomoć
Pogledaj originalni članak

Optužno vijeće Županijskog suda u Slavonskom Brodu na čelu sa sutkinjom Jadrankom Đaković potvrdilo je optužnicu protiv 25-godišnjaka iz jednog sela u brodskom Posavlju.

Županijsko državno odvjetništvo tereti ga da je početkom ove godine u dvorišnoj zgradi obiteljske kuće u kojoj živi sa svojim bratom i njegovom obitelji spolno zlostavljao i iskorištavao svog 6,5-godišnjeg nećaka, a drugom prilikom bludničio je nad njegovim petogodišnjim bratom. Od 17. veljače nastrani se mladić nalazi u istražnom zatvoru, koji mu je rješenjem optužnog vijeća produljen 15. svibnja.

Kako neslužbeno doznajemo, stric se nad nesretnim nećacima iživljavao više od mjesec dana. Navodno je riječ o muškarcu s poteškoćama u razvoju koji je završio specijalnu školu i koji se u kuću dječakovih roditelja doselio prije tri godine. Nije imao kamo pa ga je brat primio u kuću. Cijelo je selo u šoku, a obitelj nesretnih dječaka dobila je psihološku pomoć. Postupak je zbog zaštite djece zatvoren za javnost. 

 Za kaznena djela za koja se tereti prijete mu zatvorske kazne u trajanju od 3 do 15 godina, odnosno od 6 mjeseci do 5 godina.

>> Rekao: 'Dosta mi je toga da odbijaš seks' pa silovao suprugu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.