susret lidera

Primorac pozvan na skup u Washingtonu s Obamom i Peresom

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Primorac pozvan na skup u Washingtonu s Obamom i Peresom
27.02.2012.
u 10:35
Raspravljat će se o globalnoj borbi protiv terorizma, gospodarskim trendovima u SAD-u, gospodarskoj suradnji Izraela i SAD-a s državama članicama EU, aktualnoj situaciji na Bliskom istoku...
Pogledaj originalni članak

Prof. dr. Dragan Primorac sudjelovat će od 4. do 8. ožujka u Washingtonu u radu skupa koji priređuje American Israel Public Affairs Committee, jedna od najutjecajnijih političkih organizacija u SAD-u.

U radu skupa sudjelovat će predsjednik SAD-a Barack Obama, ministar obrane SAD-a Leon Panetta, predsjednik Izraela Shimon Peres, predsjednik izraelske vlade Benjamin Netanyahu, vođa republikanaca u Senatu Mitch McConnell, čelnica demokrata u Zastupničkom domu Nancy Pelosi, republikanski kandidat za predsjednika SAD-a Newt Gingrich te niz senatora i kongresnika.

Raspravljat će se o globalnoj borbi protiv terorizma, gospodarskim trendovima u SAD-u, gospodarskoj suradnji Izraela i SAD-a s državama članicama EU, aktualnoj situaciji na Bliskom istoku itd.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

LI
Livi
11:15 27.02.2012.

Cestitam Primorcu. \"Nigdje prorok nije dobro dosao nego u svom zavicaju\". A mi smo tog covjeka u bliskoj proslosti stavljali na stup srama i odbacili ga kao moguceg predsjednika, jer je bio preveliki patriota.

SS
sseka
12:36 27.02.2012.

balkanski primitivci kod nas ne bi vidjeli ispravnog i vrijednog čovjeka ni da ih udari direktno u nos! primorac dokazuje da imamo vrijedne i sposobne ljude koje drugi daleko više cijene nego mi sami! umjesto da daje doprinos razvoju svoje vlastite države, primorac je stavljen u situaciju da pomaže drugima. koji to itekako cijene!

OB
-obrisani-
11:14 27.02.2012.

Zašto ne ide Mesić, on je stručnjak za sve, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,