Nakon divljanja u Ateni

Priveden još jedan BBB-ovac: Grčka traži izručenje, sudac odredio mjere opreza

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Priveden još jedan BBB-ovac: Grčka traži izručenje, sudac odredio mjere opreza
28.09.2023.
u 14:31
Grčka od Hrvatske traži izručenje 10 pripadnika BBB-a koje sumnjiči za zločinačko udruživanje, palež,sudjelovanje u tučnjavi, nanošenje teških ozljeda...
Pogledaj originalni članak

Pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda doveden je još jedan pripadnik BBB-a za kojim je Grčka raspisala europski uhidbeni nalog nakon huliganskog divljanja u Ateni početkom kolovoza uslijed čega je ubijen navijač AEK-a. Riječ je o 29-godišnjaku koji se protivi izručenju. Sudac istrage odbio je zahtjev da mu se odredi istražni zatvor. Umjesto toga određene su mu mjere opreza kojima mu je određeno da se javlja policiji te ne smije napustiti Zagreb.

Grčka od Hrvatske traži izručenje 10 pripadnika BBB-a koje sumnjiči za zločinačko udruživanje, palež, sudjelovanje u tučnjavi, nanošenje teških ozljeda... Prema dostupnim podacima do sada je postupljeno po šest grčkih europskih uhidbenih naloga. Trojica pripadnika BBB-a su pritvorena,a trojici su određene mjere opreza. 

VDIEO Nakon navoda o bolesti: Sastali se se Putin i Kadirov

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
14:46 28.09.2023.

104 Hrvata u pritvoru? Koliko Grka? Kaj su se sami sa sobom mlatili? Sve su lijepo napisali navijači Panathinaikosa u proglasu....pametnom dosta

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
14:41 28.09.2023.

Ne izručujte naše ljude državi u kojoj nema poštenog suđenja niti normalnog pravosuđa. Hrvatska je Švicarska za Grčku. Ovo što rade Grci je primitivizam.

KA
kanđija
16:45 28.09.2023.

Zašto se za isto kazneno djelo jedni zatvaraju a drugi brane s slobode? Hrvatsko pravosuđe????