Priveden zbog organiziranja prostitucije

Foto: AFP
Priveden zbog organiziranja prostitucije
18.10.2009.
u 11:55
Žene je je u svojem automobilu BMW dovodio pred hotele gdje su pružale usluge nepoznatim muškarcima. Zatim bi ih po obavljenom poslu sačekao pred hotelom.
Pogledaj originalni članak

Policija sumnjiči A.P. (38) za podvođenje dviju žena pod sumnjom da je kroz dulji vremenski period organizirao pružanje njihovih seksulanih usluga u namjeri da zaradi novac.

On ih je u svojem automobilu BMW dovodio pred hotele gdje su žene pružale usluge nepoznatim muškarcima. Zatim bi ih po obavljenom poslu sačekao pred hotelom. Isto se dogodilo i 17. listopada kada su ga zatekli policajci te su ga priveli u postaju na kriminalističko istraživanje.

Jučer je doveden pred istražnog suca,  a od ranije je poznat policiji s više od 100 kaznenih djela.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

GV
goran vrtaric
12:18 18.10.2009.

Zasto se ne legalizira prostitucija u bordelima kao sto je to slucaj u Austriji , Njemackoj Nizozemskoj i sl. Vlade tih drzava nemaju problema s tim, uzimaju porez, zene prostitutke imaju ljekarsku pomoc , zastitu i kontrolu, tako da je sigurnije za zdravlje (mislim na spolne bolesti ukljucujuci i SIDU) otici u PUFF, nego iz diskoteke otslepati neku mladu damu za sex. Ima doduse i ovdje tzv. ulicarki, ali onaj koji koristi njihove usluge je sam kriv, ako fasuje kakvu bolest. (Te ulicarke su prostitutke iz istocnoevropskih zemalja najvise ilegalno doputovale), i policija to ovdje suzbija koliko je moguce, ali niko nikoga ne tjera da koristi njihove usluge. Dakle, vrijeme je da Hrvatski Sabor konacno izglasa zakon o legalnoj prostituciji, pod kontrolom medicinskih institucija i drzave, i nece biti potrebno da ljudi koriste usluge ovakvih dama. Vjerovatno ce se neko zgroziti ovim sto sam napisao ali ima samaca i drugih koji rado koriste usluge takvih dama, jer nismo svi lijepi da nam uspijeva osvajati mlade i lijepe zene, a to je trgovina, sto Njemci kazu leistung i gegenleistung. Naravno ni jedna prostitutka u legalnim \"javnim kucama\" nije prisilno tu, to su dame koje dragovoljno rade taj posao iz svojih nekih razloga, i ja i puno drugih su ima zahvalni zbog toga.

Avatar Jana
Jana
12:55 19.10.2009.

Svi ovi komentari pokazuju visoku kulturu i moral Hrvata. Nitko od vas se nije upitao dali su se te žene morale prostituirati . Vama je žena i krava ista stvar , naravno u to se ne ubraja vaša mati.

SM
SMITSMIT
12:17 18.10.2009.

PRIVEDEN ZBOG IZDAJE DOMOVINE... DILANJE TRANSKRIPATA malom sutra. Nagradjen...