suspendiran u školi

Profesor kojeg je učenik oralno zadovoljavao pritvoren u Splitu

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Profesor kojeg je učenik oralno zadovoljavao pritvoren u Splitu
21.12.2012.
u 17:27
Makarskom profesoru koji je priznao seksualni odnos za koji tvrdi da nije bio prisilan, prijeti zatvorska kazna od jedne do pet godina zatvora
Pogledaj originalni članak

Makarski profesor kojeg je 17-godišnji učenik više puta oralno zadovoljavao za ispravljanje ocjene, u petak je pritvoren nakon ispitivanja u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, javljaju 24sata.

– Riječ je o čovjeku koji nije pedagog. On je završio ekonomiju. Znalo se da je nastran iako nije bilo dokaza za to. Tek će sad početi izlaziti kosturi iz ormara i potegnuti se pitanje njegova odlaska iz drugih gradova u Dalmaciji u kojima je prije radio – opisao je profesor srednje škole kolegu (53) koji je jučer uhićen zbog spolnog odnosa s maloljetnim učenikom i zlouporabe položaja. Oglasio se i ravnatelj škole te potvrdio da je nesavjesni profesor nakon 15 godina rada u toj školi suspendiran te da je protiv njega pokrenut kazneni postupak.

Roditelji djece koja pohađaju školu u kojoj je izbio skandal šokirani su, a profesoru koji je priznao seksualni odnos za koji tvrdi da nije bio prisilan, prijeti zatvorska kazna od jedne do pet godina zatvora.

>>Makarski profesor priveden zbog spolnog zlostavljanja učenika

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar CrimsonKing
CrimsonKing
18:30 21.12.2012.

Zaista je strasno sta se sve desava u Nezavisnoj. : )

ZA
zahira45
14:10 22.07.2014.

Ah komentara...nesuvislo, primitivno i mrziteljski...Samo neka je smijer prema političarima i gay populaciji večina uživa. Pa uživajte, koštati će ako ne vas, vašu djecu svakako. Nema nade za ovu zemlju, mentalitet je to u genima.

FR
frajercic
18:00 21.12.2012.

aha.. kad to napravi profesor onda su krivi: komunisti, liberali, ateisti i sva ljevicarska gamad.. kad to napravi svecenik onda je stav: "eto dogodilo se, potrebno je sankcionirat"..